Nieuws

Weekhoroscoop: “Vissen, houd de hand op de knip”

weekhoroscoop-kreeft-deze-week-wil-je-graag-je-problemen-uitpraten.jpg

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto? Je leest het iedere donderdag op Margriet.nl in jouw weekhoroscoop.

Word jij gelukkig in de liefde of krijg je misschien een promotie?

Ram 21-3 t/m 20-4

Je bent van nature ambitieus en wilt graag winnen. Nu heb je een nóg sterker rechtvaardigheidsgevoel dan anders. Daarom wil je doen wat goed is voor je medemens. In flauwekul heb je geen zin, maar je bent bereid om rekening te houden met het
milieu en duurzaamheid. Wel wil je ook carrière kunnen maken.

Stier 21-4 t/m 21-5

Je wilt graag iets nieuws en liefst ook helemaal van omgeving veranderen. Dus denk je aan een leuk reisje, dan ga je wellicht wat verder weg dan anders. Heb je familie of vrienden in het buitenland wonen, dan maak je plannen om die op te zoeken. Hoe dan ook: je verzint iets leuks om te kunnen opladen.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Werk moet nuttig zijn én voldoening geven. Je houdt heus wel van geld verdienen, maar het is nu niet de hoofdzaak. Helaas heb je het wel nodig om de rekeningen te betalen, dus een gulden middenweg zou mooi zijn. Houd je ogen open, want de kans is groot dat je ergens voor wordt gevraagd of zomaar in rolt.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Grote kans dat je beslissingen neemt over dingen waar je al langer over liep te dubben. Ga je eindelijk die cursus doen
of op die interessante baan solliciteren. Minder vlees eten, stoppen met roken of wat je ook maar van plan was. Je gaat doen wat je ook echt wílt doen en neemt je leven in eigen hand.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Ook al ben je een solist, deze periode werk je graag met andere mensen samen. Ben je al langer met iets bezig, dan weet je er nu vanuit een gezamenlijk doel geld mee te verdienen. Heb je een lening nodig voor een huis of investering, dan verlopen de gesprekken daarvoor gunstig. Er breken nieuwe tijden aan.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Talenten die altijd een beetje ondergesneeuwd waren, komen nu bovendrijven. Meestal omdat je merkt dat je iets leuk vindt
en dan tot je verbazing ontdekt dat je er goed in blijkt te zijn. Nuchter en praktisch, dat ben je. Maar ook gevoelig, creatief en intuïtief. Handig als je daar een uitlaatklep voor weet te vinden.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Als Weegschaal droom je graag over romantische liefdeszaken. Ook als je al een fijne partner hebt. Het idee dat je met hem of haar oud gaat worden, zal de één verheugen en de ander een beetje beangstigen. Door energie in je relatie te stoppen, houd
je de spanning erin en kan de liefde je blijven verrassen.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Met familie heb je meestal een hoop overeenkomsten, maar er kunnen ook botsingen zijn. Door iets kleins kun je worden herinnerd aan iets van vroeger en daar verdrietig of boos over worden. Belangrijk om dat gevoel terug in de tijd te plaatsen en je op de toekomst te richten. Met een beetje focus lukt dat écht.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Als je in veel dingen geïnteresseerd bent, is het lastig om een goede keus te maken. Nu kies je vooral voor de bezigheden die geld opbrengen of dat in de toekomst gaan doen. Maar je wilt ook plezier beleven en bent daarnaast erg idealistisch. Past wat je doet niet meer goed bij je, dan ga je op zoek naar iets anders.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Hoog tijd om knopen door te hakken in je werk, woonsituatie of de liefde. Want met een of meer van die ‘pijlers’ in je leven loop je al langer te tobben. Oplossingen dienen zich meestal niet vanzelf aan, maar als je actief gaat zoeken, vind je ze eerder.
Als er (klein)kinderen op komst zijn, is dat ook heel spannend.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Je zult niet snel iets gek vinden en zoekt de aparte dingen op. Je kunt heel zakelijk zijn, maar het ook niet héél belangrijk vinden. Als iemand bij je langskomt met een geweldig idee om geld te verdienen, is voorzichtigheid geboden. Je mag best een beetje wantrouwig zijn, vooral als het te maken heeft met computers.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je hebt zin om leuke dingen te kopen voor de mensen van wie je houdt. Als je van plan bent om voor jezelf een aankoop te doen, is het prettig als je er eerst met vrienden over kunt praten. Want je zult deze week eerder vallen voor dure dingen die je eigenlijk niet echt nodig hebt. Dan is het advies: houd de hand op de knip.

Tekst | Marjolein de Jong

Ook interessant