Nieuws

Weekhoroscoop: “Tweeling, houd je hoofd er goed bij”

weekhoroscoop-kreeft-deze-week-wil-je-graag-je-problemen-uitpraten.jpg

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto? Je leest het iedere donderdag op Margriet.nl in jouw weekhoroscoop.

Word jij gelukkig in de liefde of krijg je misschien een promotie?

Ram 21-3 t/m 20-4

Je hebt veel energie en weinig geduld. Als je dus iets in je hoofd hebt, wil je dat liefst gisteren al hebben uitgevoerd. Daarom kun je niet lang aan één project werken, vooral niet als het eentonig is. Doe je iets wat een ander ten goede komt, dan heb je wél meer geduld. Want je wilt graag iets voor iemand betekenen.

Stier 21-4 t/m 21-5

Kom je een leuk type tegen, dan kun je zomaar wegdromen en fantaseren hoe het zou zijn als je die persoon vaker zou zien. Omdat je van nature erg trouw bent, ga je niet zo snel tot actie over. Maar tegelijkertijd ben je wel aan iets spannends toe… Reuzeleuk als je single bent, maar lastig als dat niet zo is.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Communicatie is echt jouw ding. Je hebt je woordje snel klaar en kiest vaak een beroep of hobby waarin je dat kunt gebruiken. Deze week heb je echter kans dat er misverstanden ontstaan, zowel bij jou als bij een ander. Afspraken gaan sneller de mist
in en e-mails raken kwijt. Je hoofd er goed bij houden dus.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Prima tijd om jezelf wat rust te gunnen en een korte pauze te nemen. Dat hoeft helemaal niet veel moeite te kosten, soms is een lang weekend vrij al voldoende. Tijd om op verhaal te komen en qualitytime te beleven met de mensen om wie je geeft. Tenslotte zijn je dierbaren het allerbelangrijkst in je leven.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Als je een contract afsluit, is het slim om de kleine lettertjes te lezen. Vaak is er iets wat je niet weet omdat het niet is verteld of je er niet naar hebt gevraagd. Door voldoende tijd te nemen om alles te overzien, voorkom je teleurstellingen. Dat geldt ook voor aankopen, zoals mooie schoenen of een leuke blouse.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Sommige familieleden kun je wel achter het behang plakken, aan de andere kant kun je ook erg blij zijn met je (klein)kinderen, partner en goede vrienden. Dat maakt deze week wat rommelig. Je ervaart pieken en dalen en kunt daardoor nogal emotioneel zijn. Een week vol gevoelens dus, maar zéker ook heel positieve.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Zorgen over familieleden kunnen je carrière in de weg staan. Ook als je niet werkt, kun je je daardoor beknot voelen in je vrijheid. Dat zeg je niet snel hardop, maar daarmee maak je het juist moeilijker voor jezelf. Niet eenvoudig, maar door je grenzen aan te geven is het voor iedereen duidelijk waarvoor je staat.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Het kan interessant zijn om te zien hoe verschillend broers en zussen kunnen zijn. Het kan onderling heel leuk zijn, maar ook niet lekker boteren. Als je ouder bent, kunnen ergernissen van vroeger boven komen drijven. Misverstanden kunnen dan snel ontaarden in ruzie. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Je bent heel ondernemend en hebt veel energie. Daardoor ben je verbaal nogal snel. En helaas niet altijd even diplomatiek.
Als je heel snel op dingen af loopt, struikel je eerder – letterlijk of figuurlijk. Ook met afspraken maken loopt er eerder iets fout. Even checken of je wel goed wordt begrepen, kan dan helpen.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Vind je iets of iemand leuk, dan wacht je vaak nog even voordat je het laat merken. Je wilt eerst zekerheid. Dat geldt vooral voor grote aankopen, zoals een huis of auto. Daar neem je nu het liefst alle tijd van de wereld voor, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Laat je niet verleiden om tóch haast te maken.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Hoewel je verrassingen best leuk vindt, wil je het liefst alles zelf bepalen. Nu kunnen er binnen de familie dingen gebeuren die je niet had zien aankomen. Van schrik kun je dan zomaar dingen verkeerd begrijpen. Het helpt om eerst door te vragen totdat je zekerheid hebt. Een oplossing ligt dan eerder in het verschiet.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je komt aantrekkelijker over dan ooit. De meest uiteenlopende types zullen op je vallen. Ook als je daar helemaal niet mee bezig bent. In een winkel word je extra aardig geholpen of je vindt zomaar een lief kaartje in je bus. Misschien een idee om gebruik te maken van je charme als je iets lastigs voor elkaar wilt boksen?

Tekst | Marjolein de Jong

Ook interessant