Nieuws

Weekhoroscoop: ‘Toch maar praten over je financiële problemen, Boogschutter’

weekhoroscoop-margriet.jpg

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto? Je leest het iedere donderdag op Margriet.nl in jouw weekhoroscoop.

Word jij gelukkig in de liefde of krijg je misschien een promotie?

Ram 21-3 t/m 20-4

Mensen in je omgeving kunnen je hulp nodig hebben. En als er een beroep op je wordt gedaan, zeg je geen nee. Kinderen die zich vervelen houd je bezig met spelletjes uit je jeugd. Soms zijn het oude spellen in een modern jasje, die je via de computer kunt spelen. Het levert een prettig saamhorigheidsgevoel op.

Stier 21-4 t/m 21-5

Je vindt het leuk om meer aandacht aan het eten te besteden. De kunst is om met simpele middelen toch iets bijzonders en lekkers te maken. Als je oude receptenboeken tevoorschijn haalt, blader je vaak al snel naar de hoofdstukken over bakken. Wel liefst gezonder dan vroeger, maar dat is juist de uitdaging.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Hoewel misschien niet alles gaat zoals je dat in je hoofd hebt, kun je toch stralend je verjaardag vieren. Als je geen feestje kunt houden, regel je op een andere manier wat vrolijkheid. Gelukkig zijn er computers en telefoon! Was je daar eerst nog niet zo handig in, dan ben je dat inmiddels wel geworden.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Contact met familie gaat tegenwoordig via computer of telefoon. Met de video kun je elkaar ook zien, dus dat is extra leuk. Je hebt nu meer behoefte aan gesprekken, waardoor je wat vaker aan de knoppen zit. Veel thuis zijn vind je niet zo erg, integendeel. Maar als het al te veel wordt, wil je wel weer wat mensen zien.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Door allerlei plotselinge veranderingen moet je snel in actie komen. Vooral wat geldzaken betreft. Je hebt weinig geduld als je met veel regeldingen te maken krijgt en zorgt dan het liefst dat je daar iemand anders voor vindt. Inventief ben je zeker en daardoor krijg je ook weer meer plezier in je bezigheden.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Ondanks allerlei verantwoordelijkheden en beslommeringen, zoek je naar leuke bezigheden waardoor je kunt ontspannen. Door van saaie werkjes iets leuks te maken en ze op een andere manier te doen, krijg je ook meer energie. Je hebt een sterke behoefte om te delen, dat maakt meteen alles leuker!

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Lastig als je zelf dingen aan je hoofd hebt, maar je óók zorgen maakt om de mensen om je heen. Vooral als er spanningen zijn waarvan je de oorzaak wel snapt, maar waarvan je het idee hebt dat je je er niet mee kunt bemoeien. Je kunt vragen of er behoefte is aan een gesprek en voor een beetje afleiding zorgen.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Relaties veranderen, vooral in lastige tijden. Je leert mensen dan ook beter kennen. Degene van wie je het het minst verwacht staat voor je klaar, terwijl anderen juist niet thuis geven. Je bent creatief en daar kun je veel voldoening uit halen. Misschien haal je zelfs wel weer je oude schilderspenselen tevoorschijn.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Als je veel thuis bent, ga je er automatisch voor zorgen dat het een fijne plek is. Niet omdat je zo huiselijk bent, maar omdat je van een goede sfeer houdt en je je energie kwijt wilt kunnen. Financiële problemen houd je vaak voor je. Jammer, want dan krijg je ook minder snel hulp. Toch maar praten, Boogschutter!

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Je lijkt nogal wat gesprekken te moeten voeren en regelwerk te hebben. In dat laatste ben je goed, dat is geen probleem. Het is wel belangrijk om de financiële kant van dingen in de gaten te houden. Je zit vol plannen en kunt daar nu al het een en ander voor in gang zetten. Of het nu om werk of andere zaken gaat.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Op het gebied van werk en financiën blijft het nog even onrustig. Maar je kunt wel meer tijd aan je vrienden en hobby’s besteden. Veranderingen in de huiselijke omstandigheden blijken anders te gaan dan je had gehoopt. Je bent inventief en een doorzetter, dus met een beetje geduld kom je daar ook wel weer uit.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Als je werkt in de zorg of mensen helpt die dat nodig hebben, kom je aan weinig anders toe. Dan ben je blij als je thuis bent en even languit kunt. Je haalt veel voldoening uit een actieve rol, waarin je behulpzaam kunt zijn. Alleen via telefoon of computer communiceer je met vrienden, maar dat vind je niet zo heel erg.

Tekst | Marjolein de Jong

Ook interessant