Nieuws

Weekhoroscoop: ‘Je viert je ­verjaardag het liefst in kleine kring, Weegschaal’

weekhoroscoop-margriet.jpg

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto? Je leest het iedere donderdag op Margriet.nl in jouw weekhoroscoop.

Word jij gelukkig in de liefde of krijg je misschien een promotie? Dat ontdek je in deze weekhoroscoop.

Ram 21-3 t/m 20-4

Sport is een heerlijke uitlaatklep voor je. Maar je vindt het wel zo ­handig om het thuis te kunnen doen. Is yoga iets voor je? Je bent immers van nature spiritueel, al houd je niet van al te zweverig. Samen met je (klein)kinderen ­oefeningen doen kan heel leuk zijn en soms hilarisch.

Stier 21-4 t/m 21-5

Je vindt het eigenlijk wel prettig om veel tijd thuis door te brengen, ook als het gaat om werk. Zo ben je beter in staat om verplichtingen en huishouden te combineren en houd je ook nog wat tijd over. Dat vind je fijn, want nu kun je eindelijk die leuke cursus gaan doen. Wat let je?

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Heb je iemand ontmoet die je al vanaf het eerste moment spannend vindt? Dat kan een leuke collega worden of een goede vriend(in). Een enkele keer voel je er meer bij en is het zelfs de start van een nieuwe liefde. Bedenk dan wel: aan een vriendschap heb je vaak meer dan aan een flirt.

Lees ook:
De schaduwkant van je sterrenbeeld ontdek je door de Zwarte Maan

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Moeilijk om werk, gezin en hobby’s te combineren? Je bent actief en zet je schouders eronder. Ook weet je beter dan ooit je prioriteiten te stellen. De beperkingen van de afgelopen maanden hebben je aan het denken gezet. Daardoor heb je nu een andere kijk op het leven.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Je laat iemand niet snel stikken, dus je voldoet ‘braaf’ aan al je verplichtingen. Maar je hoofd lijkt er niet naar te staan. Als je nu een kleine vakantie kunt inlassen, moet je dat zeker doen. Dan kun je afstand nemen en nadenken over hoe je je leven minder hectisch kunt inrichten.

Maagd 24-8 t/m 23-9

Je wilt je (klein)kinderen graag verwennen en ze ruimte geven voor het beoefenen van hobby’s en sporten. Maar daar hangt een prijskaartje aan. Je probeert dan of je het op een of andere manier kunt regelen. Soms zet het je aan tot een actie die je anders niet zou hebben ondernomen.

Weegschaal 24-9 t/m 22-10

Je houdt bijeenkomsten het liefst in zo klein mogelijke kring, dat geldt ook zeker voor je verjaardag. Kennissen, ­collega’s en buren nodig je liever niet uit. Je hebt er ­gewoon niet zo’n zin in en je houdt je geld ook liever in je zak. Koop er maar voor jezelf een leuk cadeautje voor.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Als echte binnenvetter kun je de laatste tijd hebben zitten piekeren. Je realiseert je steeds meer dat je geen tijd wilt verdoen aan zaken die je niet echt boeien. Je wilt je liever inzetten voor dingen die ertoe doen. Dat heb je niet altijd helemaal voor elkaar. Nooit te oud om te veranderen.

Lees ook:
Déze slechte eigenschappen horen bij jouw sterrenbeeld

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Een bestaande relatie kan een geweldige oppepper krijgen doordat je je realiseert dat je niet zonder de ander kunt. De aanleiding daarvoor kan klein zijn, maar het opent wel je ogen. Bij een project dat je samen met iemand onderneemt groeit de samenwerking uit tot een hechte band.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Problemen die je dacht te boven te zijn, komen weer in oude vorm terug. Gelukkig is de oplossing ook nabij. Soms moet je kiezen tussen werk en privé. Is je woonsituatie niet naar wens door geluidsoverlast of ruimtegebrek? Dan is dit een goede tijd om na te denken over verkassen.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Het is slim om voorzichtig te zijn met je uitgaven en te ­zorgen voor wat reserves. Je voelt haarfijn aan wanneer er ­zich problemen met geld kunnen voordoen. Is het niet bij jezelf, dan wel bij de mensen om je heen. Je vindt het fijn om af en toe de helpende hand uit te kunnen steken.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Veel energie gaat naar je werkzaamheden en het creëren van zekerheid. Juist als er veel verandert in je leven, heb je behoefte om de dingen overzichtelijker te maken. Sluit je af voor negatieve berichten en probeer momenten van stilte in te passen in je dagelijks leven. Dat geeft kracht.

De weekhoroscoop van Margriet wordt berekend door Marjolein de Jong.

Wil jij naast deze weekhoroscoop ook dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel hier.

Ook interessant