Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Week van de Vrouw: doe je mee aan deze leuke én gratis workshops?

creative-mood.jpg

Ga je mee naar het breicafé? Een ochtendje quilten? Of de paden op, de lanen in met de Wandelclub? De week van 3 tot en met 10 maart 2017 is door verschillende vrouwennetwerken uitgeroepen tot Week van de Vrouw 2017. Door het hele land vinden dan leuke evenementen en workshops plaats waar je gratis aan mee kunt doen én andere leuke vrouwen ontmoet.

Over de Week van de Vrouw

Verschillende vrouwennetwerken, Vrouwen van Nu, Bites & Business en Akky’s tafel, organiseren rond de internationale vrouwendag (8 maart) een hele week in het teken van vrouwen. Van 3 maart tot en met 10 maart 2017 worden er door het hele land allerlei leuke activiteiten georganiseerd waarbij het draait om het delen van kennis, uitwisselen van ervaringen en de kracht en mogelijkheden van vrouwen. Kijk voor meer informatie over deze week op deweekvandevrouw.nl

Doe mee met deze leuke workshops

De drie vrouwennetwerken hebben hun krachten gebundeld. Het resultaat? Heel veel leuke workshops en evenementen. Op vrouwenvanu.nl vind je een uitgebreide agenda vol creatieve bijeenkomsten. Van het maken van wikkelarmbanden en breien voor een goed doel in een breicafé tot lezingen over het werk van een doktersassistente en een verkiezingsspecial.

Ook op akkystafel.nl vind je een heleboel leuke workshops. Via deze site kan iedere vrouw een workshop geven, vanuit hobby, ervaring of werk.  Zo kun je bijvoorbeeld aanschuiven bij het maken van een  biologisch moestuinplan, een bijeenkomst over het effect van detoxen en hoe je het aanpakt, en tips & tricks om stralend het voorjaar in te gaan. Wil je zelf je kennis delen en ook een workshop geven? Laat het hier dan weten.

Over Internationale Vrouwendag

In 1921 heeft het Internationale Vrouwensecretariaat 8 maart uitgeroepen tot Internationale Vrouwendag verkozen. Deze dag werd in 1978 door de Verenigde Naties erkend. Op deze datum wordt ook in ons land de Internationale Vrouwendag gevierd.

Beeld: iStock

Ook interessant