Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Wat zegt jouw handschrift over jou?

wat-zegt-jouw-handschrift-over-jou.png

Schuin, wijd, groot, ruim… Ieder handschrift is uniek, maar verklapt ook tegelijkertijd iets over hoe je bent. Klopt het? 

Grootte

Een groot, uitbundig handschrift duidt erop dat je veel ambitie hebt. Je bent bezig met grote plannen en houdt van de schijnwerpers. Een klein handschrift wijst op bescheidenheid. Je bekijk de wereld objectief en bent geïnteresseerd

Schuinte

Leunen jouw letters naar links? Dan ben je waarschijnlijk verlegen en toon je niet snel je gevoelens. Naar rechts hellende letters duiden op een open, extravert karakter. Heb je een recht handschrift, dan ben je praktisch ingesteld.

Wijdte

Een smal handschrift laat zien dat je gedisciplineerd bent en niet snel het achterste van je tong laat zien. Schrijf je erg breeduit, dan ben je ongeremd en impulsief. Waarschijnlijk hou je ook erg van reizen.

Ruimte

Ook de spaties tussen de woorden zeggen iets over je karakter. Laat je veel ruimte vrij tussen de woorden? Dan vind je het heerlijk om op jezelf te zijn. Gebruik je kleine spaties, dan ben je waarschijnlijk dol op feestjes en de bijbehorende drukte en gezelligheid.

cover-margriet-more

Meer lezen?

In de nieuwste Margriet More – de body & mind special – lees je alles over wat schrijven voor je kan betekenen. Zo helpt het narigheid te verwerken en mooie momenten te onthouden. Vanaf 2 september ligt Margriet More in de winkel, maar je kunt ‘m ook online bestellen

 

Ook interessant