Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Wat was jouw selfie van 2015?

selfie.jpg

Hoogtepunten, dieptepunten, vrolijke en minder vrolijke gebeurtenissen. Het is ongetwijfeld allemaal voorbijgekomen het afgelopen jaar. Heb jij ergens een selfie van gemaakt en wil je deze met ons delen?

Dit zijn de bijzondere selfies van onze redactie:

maartje-en-mamakopie #selfiemetmama

Freelance editor Maartje van Engelen: “Hier een selfie met m’n lieve mama. Helaas ongeneeslijk ziek, maar we maken er het beste van.”

 

#welkomsint niobe met dochters

Freelance webredacteur Niobe Moen: “Deze foto is genomen tijdens pakjesavond. Hoewel dat een hele leuke avond was, staat de foto ook voor alle andere fijne momenten die ik dit jaar met m’n man en meisjes heb gehad. Samen leuke dingen doen, daar word ik zo blij van.”

 

selfie sint#Sintselfie

Chef content online Nathalie Vreeburg maakte deze originele #sintselfie na de sinterklaasintocht bij haar in de buurt. “Het was een bijzonder gezellige intocht waar aan het einde de Sint en zijn pieten samen met alle kinderen in polonaise door de zaal gingen. Dit zal waarschijnlijk het laatste jaar zijn met gelovige kinderen thuis. We blijven pakjesavond vieren, maar de geheimzinnigheid zal er wel af zijn’.

 

#safariselfie safariselfie

Productmanager Yvonne van den Heuvel was op vakantie in Afrika. ‘”Dit is een selfie met mijn vriend én een giraffe in Zuid-Afrika, tijdens een superleuke safari. Zo’n topvakantie is natuurlijk het perfecte moment om selfies te maken!”

 

karin-lille

#lille

Medewerker informatiecentrum Karin Coenradi ging afgelopen september met haar man Tahar naar de brocantemarkt in Lille. “Na het slenteren langs talloze kraampjes en kleedjes was het tijd om even uit te rusten bij een heerlijk klein cafeetje op het grote plein in Lille. Hier kun je heerlijke garnalenkroketjes eten. Dat hebben we dus ook gedaan.”

#fietsenselfie-lisanne

Stagiaire online marketing Lisanne Enderink was afgelopen zomer in Barcelona. “We hebben fietsen gehuurd en zijn de hele stad doorgefietst. Het was echt fantastisch!”

 

 

Wat was jouw selfie van 2015?

[sm-iframe height=”1200″ src=”http://actie.margriet.nl/20/0DA12AFA-FA4E-FDB5-2455-CAE49100E648/v1.cfm?id=0DA12AFA-FA4E-FDB5-2455-CAE49100E648″]

Ook interessant