Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Wat kijken we dit najaar op televisie?

televisiekijken-najaar.png

Voor welke tv-programma’s blijven we dit najaar thuis op de bank? Van Dokter Tinus tot de zoektocht naar de beste bloemschikker van Nederland. Pak je agenda er maar vast bij! Als voorproefje alvast een paar trailers…

Zij houden Nederland in leven

Vanaf september 2014 komt de EO met de nieuwe serie Zij houden Nederland in leven. Deze medische serie is gebaseerd op het succesvolle Keeping Britain Alive van de BBC. In het programma ziet de kijker in vijf afleveringen onze nationale gezondheidszorg op een unieke manier van binnenuit. Allerlei zorginstellingen worden 24 uur gevolgd, met in totaal zeventig camera’s.
>> Bekijk trailer

Familie Kruis

Het is nog even wachten, maar eind 2014 komt de serie Familie Kruis op televisie. In deze nieuwe dramaserie vertolkt Linda de Mol de hoofdrol. Zij speelt Bette Kruis, een sterrenstyliste van eind veertig die op zoek is naar een man. We zijn benieuwd!
>> Bekijk trailer

Hollands Beste Bloemenstylist

SBS gaat in Hollands beste bloemenstylist op zoek naar de beste bloemschikker van Nederland. Onder begeleiding van bekende bloemsierkunstenaars maken de kandidaten elke week de meest bijzondere en artistieke creaties met bloemen. En dat gaat veel verder dan het schikken van een mooi boeket…
Vanaf 3 september te zien op SBS6

Dokter Tinus

Op 3 september start alweer het derde seizoen van Dokter Tinus. In deze komische dramaserie van SBS6 worden de belevenissen gevolgd van de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, die zijn functie in de grote stad moest opgeven vanwege een bloedfobie. Hoe vergaat het hem op het platteland?
Vanaf 3 september te zien op SBS6

Patty’s Big Fat Ibiza Wedding

Vanaf vrijdag 22 augustus kunnen we genieten van alle perikelen rondom Patty’s bruiloft. Het aanzoek, de voorbereidingen, het uitzoeken van de jurk en uiteindelijk natuurlijk het huwelijk op Ibiza.
>> Bekijk trailer

Hidden kingdoms

Dol op dieren? Bekijk dan de prachtige natuurserie Hidden kingdoms. De hoofdrolspelers: kleine dieren, zoals eekhoorn, schorpioenen en kevers. Het decor: hun natuurlijke omgeving, zoals jungle, de woestijn en het bos.
Vanaf 2 oktober, 20.30 uur, NPO 1 (E0)

`1Ook dol op theater en musicals? In Margriet 35 staat ook een vooruitblik op het nieuwe theaterseizoen! Vanaf vrijdag te koop in de winkel en online verkrijgbaar via Tijdschrift365.nl

Ook interessant