Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Wanneer moet je je kerstcadeaus bestellen om ze op tijd binnen te krijgen?

wanneer-moet-je-je-kerstcadeaus-bestellen-om-ze-op-tijd-binnen-te-krijgen.jpg

Om kerstdrukte in de winkelstraten te voorkomen is het eigenlijk het beste om je kerstcadeaus dit jaar online in te slaan. Nu ben je natuurlijk niet de enige die dit zal doen, dus de kans is groot dat de bezorgdiensten het ontzettend druk gaan krijgen rond kerst. Hoe eerder je dus bestelt, hoe beter.

Maar wanneer moet je nu uiterlijk je kerstcadeaus bestellen om ze nog op tijd binnen te krijgen vóór kerst? Wij leggen het je hier uit.

Wanneer moet je je kerstcadeaus bestellen om ze op tijd te ontvangen?

Omdat bezorgdiensten, zoals Post NL, het nu al ontzettend druk hebben, kun je maar beter het zekere voor het onzekere nemen en één dezer dagen de kerstcadeaus bestellen. Mocht je hier nu niet aan toe komen, dan kun je dit nog tot en met maandag 21 december doen, zodat het de volgende dag nog bezorgd wordt. Houd er echter wel rekening mee dat dit afhankelijk is van de webshop waar je bestelt. Als webshops duidelijk langere levertijden communiceren vanwege drukte, dan kun je er maar beter niet van uitgaan dat je je pakketje nog op tijd zult krijgen.

Lees ook: Quiz: welk origineel kerstcadeau past het beste bij hem/haar?

Drukste dagen van het jaar

Het zou kunnen dat als je op 23 december nog iets besteld, het de volgende dag nog bezorgd wordt, maar deze kans is wel héél klein. De laatste twee dagen voor kerst zijn namelijk de drukste dagen van het jaar voor bezorgdiensten. De kans is groter dat je pakketje dan pas vanaf 28 december geleverd zal worden. En dat zou natuurlijk zonde zijn, want je wil wel dat je kerstcadeaus op tijd aankomen. Probeer daarom zoveel mogelijk kerstcadeaus al deze week te bestellen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | Sendcloud
Beeld | Getty

Ook interessant