Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Waarom ‘RTL Late Night’ per direct stopt

twan-huys.jpg

Dat het niet zo goed gaat met het programma RTL Late Night is geen geheim. Toch is het doek nu definitief gevallen: RTL heeft zojuist aangekondigd dat het programma per direct stopt.

Hiermee eindigt ook de samenwerking met Twan Huys. De uitzending van maandag 4 maart is ook meteen de laatste uitzending.

Ander programma

Vanaf dinsdag 5 maart zal de vrijgekomen tijd worden ingevuld met nieuwe afleveringen van Een nieuw leven in de zon. Zowel RTL als Twan Huys hebben aangegeven dat ze openstaan voor toekomstige gezamenlijke projecten.

‘De deur staat altijd voor hem open’

RTL-CEO Sven Sauvé: “We hebben altijd aangegeven dat we het programma de tijd wilden geven om te groeien. Twan en zijn redactie hebben keihard gewerkt om het programma tot een succes te maken. Helaas moeten we concluderen dat het ondanks alle inzet niet is gelukt om de kijker aan het programma te binden. Ik heb bewondering voor de gedrevenheid en betrokkenheid van Twan die van begin tot eind onverminderd is gebleven. Dat tekent zijn professionaliteit en ik dank hem daarvoor. De deur bij RTL staat altijd voor hem open.”

Reactie Twan

Ook Twan heeft inmiddels een verklaring naar buiten gebracht: “Met veel enthousiasme en energie ben ik samen met RTL in september 2018 begonnen aan een nieuw en groot avontuur. Helaas heeft het programma niet het grote publiek kunnen bereiken. Ik vind het heel jammer dat er nu een einde komt aan RTL Late Night en ik wil vooral mijn redactie bedanken voor de tomeloze inzet.”

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | RTL Boulevard
Foto | ANP

Ook interessant