Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Waarom Meghan Markle haar babycadeaus niet wilde openmaken

meghan-markle.jpg

Meghan Markle werd tijdens haar babyshower in New York overladen met dure cadeaus. Je zou denken dat ze meteen alle pakjes wilde openmaken. Maar nee hoor: volgens Gayle King, presentatrice van CBS-programma This morning én een van de gasten, heeft Meghan helemaal niks uitgepakt.

De reden hiervoor is wel heel lief. Ze wilde namelijk wachten tot ze weer bij haar man, prins Harry, thuis in Londen is.

Inhoud nog geheim

“Ze wil de cadeaus samen met hem uitpakken, dus ik kan niet onthullen wat iedereen haar heeft gegeven,” aldus Gayle tegenover haar collega’s tijdens een uitzending van de ochtendshow This morning. “Ik weet wel dat ik een heel leuk cadeautje voor haar heb gekocht, al zeg ik het zelf.”

Voor het goede doel

Een van de dingen die de dames tijdens de babyshower hebben gedaan, kon Gayle wel onthullen. Dat was het samenstellen van een aantal mooie boeketten. De bloemen werden vervolgens gedoneerd aan verschillende goede doelen. “Ik vond dat een heel lief gebaar, dat zegt wel iets over wie Meghan is en over hoe ze in elkaar zit. Ze is ontzettend aardig, gul en lief. De babyshower was erg leuk en heel intiem, wat voor haar heel prettig was.”

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | RTL Boulevard
Foto | Getty Images

 

Ook interessant