Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Waarom Máxima ooit van een terras werd weggestuurd

maxima.jpg

Ze is dan wel koningin, maar dat betekent niet dat ze overal een voorkeursbehandeling geniet. Zo werd Máxima ooit zonder pardon van een terras in Wassenaar weggestuurd, omdat ze zich niet aan de regels hield.

Máxima was samen met Amalia, Alexia en Ariane een ijsje aan het eten bij de bekende ijssalon Luciano, maar ging per ongeluk op het terras van tapasrestaurant MeGusta! zitten. Op zich niet zo gek, want toentertijd was er nog geen duidelijke scheiding aangegeven tussen de terrassen.

Niet de bedoeling

Kelly, die stage liep bij MeGusta!, vertelde Máxima dat het niet de bedoeling was dat ze hier hun ijsje aten en verzocht de koningin en haar dochters vriendelijk om aan de andere kant te gaan zitten. Ze had geen idee tegen wie ze het had.

Wie?!

“Sorry,” stamelde koningin Máxima, “ik had het niet gezien, we gaan alweer.” Samen met Amalia, Alexia en Ariane vertrok ze naar het juiste terras. Toen de Kelly weer de zaak binnenkwam, wezen haar collega’s haar op wie ze voor zich had gehad.

Gelijke behandeling

Hoewel het wel een beetje een blunder is, snapt een collega van Kelly het wel: “Tja, als je mevrouw De Vries wegstuurt, omdat ze op ons terras geen ijsje mag eten, waarom zou je mevrouw Van Oranje dan wel laten zitten?”

Bron | AD |
Foto | ANP |

Ook interessant om te lezen

Ook interessant