Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Waarom het kapsel van Meghan Markle haar zwangerschap gaat verraden

meghan-markle.jpg

Sinds de bruiloft van Harry en Meghan zijn de Britse tabloids dwangmatig op zoek naar de eerste tekenen van een zwangerschap. Hoewel het er niet op lijkt dat Meghan momenteel zwanger is, denken The Sun en Daily Express wel te weten hoe ze straks kunnen raden dat dit kersverse lid van het koninklijk huis een kindje verwacht.

Waarop ze dat baseren? Het zou allemaal afhangen van Meghans kapsel…

Chemisch product

Hoezo dat? De vrouw van prins Harry gebruikt een chemisch product om haar van nature kroesende haar te ontkrullen. Maar tijdens een zwangerschap wordt het sterk afgeraden om dit soort producten te gebruiken. Op het moment dat Meghan haar coupe verandert of vaker haar haar opsteekt, gokken de tabloids erop dat ze in verwachting is.

Brazilian blowout

Meghan heeft zelf een aantal jaar geleden verteld dat ze ‘Brazilian blowouts’ krijgt, een chemische behandeling met keratine. “Mijn moeder is zwart en mijn vader is Nederlands en Iers, dus mijn haar is heel krullend en heeft van nature een kroes. Vandaar dat ik het al een aantal jaar laat behandelen.’’ Deze föhnbehandelingen bevatten een mix van keratine en formaldehyde, meldt The Sun. Chemische stoffen die een risico zouden kunnen betekenen voor de ongeboren vrucht.

Bron | The Sun
Foto | ANP |

Ook interessant om te lezen

Ook interessant