Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zomersale: waarom je beter online kunt shoppen dan in de winkel

vrouw-computer.jpg

Ook zo’n zin om weer lekker te profiteren van de traditionele zomeruitverkoop? Maar geen zin in overvolle winkels, gegraai in de rekken en lange rijen voor de kassa en paskamer? Online vind je minimaal net zo veel voordeel. En er zijn nog meer goede redenen om te shoppen op je beeldscherm. We noemen er vier.

1. Online shoppen is veilig shoppen

Maar wat als dat bestelde jasje niet past of de stof van dat rokje niet fijn aanvoelt? We horen het je denken. Geen probleem, dan stop je alles weer in de doos en stuur je het hele spul terug. Dat proces is inmiddels door de meeste onlinewinkels optimaal ingericht en als consument ben je door de wet goed beschermd. Je hebt altijd het recht om aankopen (meestal binnen veertien dagen) terug te sturen. Op elke online webshop vind je een retourformulier, dat je ingevuld moet meesturen.

2. Minder snel impulsaankopen doen

Ken je dat gevoel dat je je bijna verplicht voelt iets te aan te schaffen, met dank aan die overijverige verkoopster? “Gewéldig tasje is dat hè? Ik zou niet te lang nadenken hoor, het is de laatste.” En voor je het weet, sta je buiten met een impulsaankoop. Daar hoef je online niet zo bang voor te zijn. Je kunt rustig met iemand overleggen of er nog een nachtje over slapen.

3. Altijd uitverkoop, ook van grote namen

Uit onderzoek van het Nationaal 50Plus Panel in opdracht van Startpagina blijkt dat maar liefst tachtig procent van de vijftigplussers het liefst kleding ‘offline’ koopt. En dat is zonde van alle uitverkoopkansen op internet. Traditionele zomeruitverkoop van juni en juli? Online duurt de sale veel langer! Als je gericht op internet zoekt, ontdek je elke dag mooie aanbiedingen. Zelfs bij de grote en vertrouwde webwinkels zoals bijvoorbeeld Wehkamp, Otto, C&A, Miss Etam, We en de Bijenkorf. Via Startpagina vind je alle online modeaanbiedingen op een rij.

4. Samen thuis shoppen

Natuurlijk is het gezellig om met een vriendin een dagje te gaan shoppen in de stad. Maar de drukte, het wachten, het gesjouw met volle tassen, de chaos op de winkelvloer… die kun je toch missen als kiespijn? Dus in plaats van met een vriendin in de stad af te spreken, nodig je haar de volgende keer uit om bij jou thuis te komen winkelen. Aan de keukentafel. Onder het genot van een kop koffie en een goed gesprek bekijk je samen de mooiste kleding en accessoires in de beste online modewinkels. Dat scheelt moeie voeten en geld voor de reis en de koffie. Kun je mooi nog iets leuks van kopen…

Inspiratie gekregen? Via  Startpagina vind je de beste en gegarandeerd veilige online modewinkels.

Happy shopping!

Beeld| Startpagina

Lekker lezen

Buikje? Deze kledingstukken staan je mooi
Chagrijnig? Trek eens een andere kleur aan!
Zo draag je hoge hakken zonder pijn

Bekijk ook:

Meer leuke artikelen van Margriet.nl in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief

 

Ook interessant