Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Waarom iemand verwennen zo’n goed gevoel geeft

stuur-je-vriendin-een-gratis-kaartje.png

— In samenwerking met Hallmark —

Het is zaliger te geven dan te ontvangen, is een oude wijsheid. Dus kies iemand die weleens extra mag worden verwend en start samen een Hallmark Verwen Estafette. Hoe langer de estafette, hoe groter de kans op een mooie prijs!

Er is altijd wel iemand in je familie of vriendenkring die een verwenmoment kan gebruiken. Je dochter die een nieuwe baan heeft bijvoorbeeld. Of die vriendin die met een gebroken been thuis zit. Stuur diegene vandaag nog een Verwen Estafette actiekaart. Hoe vaker deze actiekaart online wordt doorgegeven, hoe groter de kans op een prijs!

Waarom je echt mee moet doenhm_adv_500x280_a-3

Zo maak je elke week kans op één van de zes verwenprijzen t.w.v. € 250,-. Van een heerlijk diner tot een jaar lang elke maand een nieuw boek. Wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar van de hoofdprijs: een heerlijk verwenweekend t.w.v. € 1.500,-.

Start vandaag nog een Verwen Estafette!

Hoe doe je dat?

  • Ga naar verwenestafette.nl en vraag een code op!
  • Stuur de Verwen Estafette actiekaart online door naar iemand die het volgens jou echt verdient. Laat diegene ook weer een Verwen Estafette actiekaart doorsturen naar een ander en ga zo maar door.
  • Trommel familieleden, vrienden en bekenden op om ook mee te doen. Wie de langste estafette maakt, kan prachtige prijzen winnen.

Hier vind je alle prijzen en de actievoorwaarden. De actie loopt t/m vrijdag 2 december 2016.

Wie gun jij een verwenmoment?

Het perfecte cadeau voor iedereen!

Altijd al die goede vriendin willen laten weten hoe bijzonder ze voor je is? Geef haar dan een Hallmark Verwenkaart cadeau. Deze heel persoonlijke cadeaubon kies je in de categorie die bij iemand past. Dus wordt het Eten & drinken, Overnachten, Beauty & Wellness, Boeken & Tijdschriften, Film & Muziek of Cadeau & Wonen? Met de Verwenkaart kan je vriendin lekker zelf shoppen en uitzoeken wat ze graag wil hebben. Een heerlijk diner bijvoorbeeld of trendy accessoires voor in huis. Je koopt de Verwenkaart in de winkel bij je in de buurt (vanaf € 5,- tot € 150,-) of op Hallmark.nl (vanaf € 10,- tot € 150,-). De kaart verzilveren kan hier.Ook interessant