Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dít is waarom je Aida in Concert niet mag missen

musical-aida.jpg

Aida behoort in het rijtje van de grootste musical-successen die ons land ooit gekend heeft. Ruim 1,2 miljoen mensen zagen de voorstelling tussen 2001 tot 2003 in het circustheater in Scheveningen. Het is dus ook niet gek dat Stage Entertainment juist deze productie heeft teruggebracht op de planken. Maar dan wel in een heel bijzondere vorm.

Je kunt namelijk nog tot aanstaande zondag van een speciale concerteditie van deze musical genieten. ‘Bij Aida in Concert wordt het prachtige liefdesverhaal tussen de Nubische Princes en de Egyptische legerleider enkel verteld door middel van songs. Omringd door een prachtig decor in de openlucht, brengen onder anderen April Darby, Tony Neef, Freek Bartels en Willemijn Verkaik de mooiste hits van de musical tot leven.

Ode aan Martine Bijl

Toch is dat niet het enige bijzondere aan deze productie. De musical werd namelijk aan het begin van deze eeuw vertaald door Martine Bijl, die onlangs is overleden. De producten hebben dan ook besloten om deze productie aan haar op te dragen. Musicalster Tony Neef nam voor aanvang van de première het woord en vroeg het publiek extra te genieten van de prachtige vertaling die ze van de Engelse teksten had gemaakt.

Elton John

Daarnaast is er nog een andere bekendheid, die ook onlangs het nieuws haalde, bij dit bijzondere concert betrokken. Niemand minder dan Elton John, die onlangs in Nederland was voor zijn afscheidsconcert, componeerde de muziek voor deze musical. Deze mooie liedjes worden ook nog eens live gespeeld door een 14-koppig orkest. Heb je de afscheidstournee van Elton John moeten missen, dan kun je hier toch nog een avondje genieten van zijn heerlijke muziek.

Wil jij deze bijzondere voorstelling niet missen? Ga dan snel naar de Theaterclub van Margriet. Hier profiteer je nu van 50% korting per kaart voor de voorstelling van aanstaande vrijdag!

 

Ook interessant