Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Vrouw komt er na een dag pas achter dat haar rok eigenlijk iets héél anders is

rok-werk-margriet.jpg

Een kledingstuk dragen om er pas na een dag achter te komen dat het helemaal geen kledingstuk ís. Het overkwam Lori Farrell, die er zelf gelukkig nog het hardst om kan lachen. 

Op Facebook deelt de kersverse moeder haar hilarische miskleun met de wereld. En eerlijk: het had ons ook kunnen overkomen.

Een positierok…

“Ik had een hele hoop babyspullen van een vriendin gekregen, van kleertjes en draagzakken tot een schommelstoel en dekentjes”, vertelt Lori aan het online magazine Motherly. Toen ze de ‘rok’ eruit haalde, wist ze in eerste instantie niet wat het moest voorstellen. “Ik gooide het maar in de was en besloot dat het een positierok moest zijn.”

… voor in de auto?

De volgende dag droeg ze het naar haar werk, al was ze er nog altijd niet honderd procent zeker van dat het een rok was. Maar hé, het stond goed en zat lekker, dus waarom niet? “Toen ik op mijn werk was, googelde ik het merk en kwam ik erachter dat ze geen kleren, maar hoezen voor over autostoelen verkochten.” Lori heeft dus de hele dag met een autostoelhoes om haar lijf heen gelopen.

Duizenden likes

“Als je je een mislukkeling voelt vandaag, weet dan dat ik een autostoelhoes droeg omdat ik dacht dat het een rok was”, schrijft Lori in haar Facebook-bericht, waarin ze foto’s deelt van hoe ze het doek aan had en waar het eigenlijk voor bestemd is. Haar post is inmiddels 57 duizend keer geliked en 64 duizend keer gedeeld. Mensen liggen dúbbel. Ook het bedrijf zelf heeft inmiddels gereageerd. “Dit is misschien wel het beste dat we ooit hebben gezien”, klinkt het.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief. 

Bron | Motherly
Beeld | iStock

Ook interessant