Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Vrouw ontdekt na 4 jaar dat haar man 11 kinderen bij andere vrouwen heeft

winterdepressie.jpg

Voor de Schotse Mary Turner Thomson (53) leek het alsof ze haar eigen leven op televisie zag toen ze naar de dramareeks ‘Mrs Wilson’ op BBC aan het kijken was.

Want net als in de serie bleek ook haar echtgenoot getrouwd te zijn met in ieder geval vier andere vrouwen en verwekte maar liefst dertien kinderen bij verschillende vrouwen.

Dubbelleven

Mary kreeg twee kinderen met de man, genaamd William Allen Jordan. Aan Mary vertelde hij dat hij een CIA-agent was en daarvoor vaak voor lange tijd op pad moest. Maar niets bleek minder waar, want in werkelijkheid was William een IT-medewerker met een dubbelleven.

Charmante man

“Ik leerde William kennen toen ik een alleenstaande moeder was met een baby van negen maanden”, vertelt Mary aan DailyMail. “Hij kwam heel charmant over en we begonnen te mailen. Twee weken nadat we elkaar voor het eerst gezien hadden, vroeg hij me al ten huwelijk. Ik weigerde in eerste instantie, maar een tijdje later waren we toch verloofd. We zijn vier jaar lang getrouwd gebleven.”

Onvruchtbaar

Na zes maanden bleek  Mary zwanger te zijn van haar tweede kindje. “Dit was een grote verrassing, omdat William vertelde dat hij onvruchtbaar was omdat hij als kind de bof heeft gehad. Even was ik zelfs bang dat hij zou denken dat ik was vreemdgegaan, omdat hij zo overtuigd leek van zijn eigen onvruchtbaarheid”, vertelt Mary.

Angst

“In 2004, toen ik zwanger was van mijn derde kindje Zach, vertelde William dat hij iemand had ontmoet tijdens een undercover operatie, die hun kinderen wilde ontvoeren als we geen 200.000 pond zouden betalen. Daarna zou hij de kinderen vermoorden en de lichaamsdelen per post terugsturen. Op dit moment had hij mij al vier jaar compleet in zijn macht, dus verkocht ik alles wat ik had: mijn huis, mijn auto en mijn levensverzekering. Het bleek één grote leugen te zijn.”

De waarheid boven tafel

Hoewel er geen chanteur of CIA agent was, was er wel een tweede vrouw. Toen Mary zes jaar samen was met William, kwam de waarheid boven tafel. “Ik kreeg een telefoontje van iemand die zich voorstelde als ‘de andere mevrouw Jordan’.  Haar naam was Mischele. We spraken af en hebben ruim 12 uur met elkaar gepraat. Ze legde op rustige wijze uit dat zij al veertien jaar getrouwd was met ‘mijn William’ en dat ze samen vijf kinderen hebben. Hierna heb ik hem via een berichtje gedumpt.”

Oppas

“Daarnaast bleek hij ook nog andere affaires te hebben. Zelfs bij de oppas van de kinderen van Mischele verwekte hij twee kinderen. We hadden alle drie een kind van vier jaar oud, dus we moeten op hetzelfde moment zwanger geweest zijn. Als ik bij William om informatie vroeg, hield hij zich altijd aan hetzelfde verhaal en was het allemaal onzin.”

The Bigamist

Uiteindelijk werd William in 2014 veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar wegens fraude en bigamie (met meerdere partners gehuwd zijn). Mary schreef het boek The Bigamist, waarin ze haar bizarre verhaal vertelt. Ze hoopt hiermee andere slachtoffers van overspel te kunnen helpen.

Bron: Dailymail.co/uk
Beeld: iStock

Ook interessant