Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Vrouw ontdekt affaire van man na lezen van restaurantrecensie

vrouw-ontdekt-affaire-van-man-na-lezen-van-restaurantrecensie.jpg

Een restaurantrecensent van de Amerikaanse krant ‘Washington Post’ kreeg onlangs een wel heel opvallend berichtje in zijn inbox. Een lezeres liet namelijk weten dat ze haar man op vreemdgaan had betrapt, dankzij zijn restaurantrecensie.

Er was namelijk een foto geplaatst bij de recensie, waarop de vrouw haar man met een andere vrouw zag dineren.

Aandeel in drama door restaurantrecensie

Toen de vrouw haar man met de foto confronteerde, biechtte hij zijn affaire op. Tom Sietsema, restaurantrecensent, kreeg een persoonlijk bericht van de bedrogen vrouw. “Bij je laatste restaurantrecensie staat een foto van mijn man die aan het dineren is met een vrouw die ik niet ben. Geconfronteerd met dit fotografische bewijs gaf hij zijn affaire toe. Ik dacht dat je het leuk zou vinden om jouw aandeel in dit drama te vernemen. Ik ben je dankbaar dat je dit bedrog bloot hebt gelegd,” aldus de vrouw.

Lees ook: 7 dingen die minstens zo erg zijn als fysiek vreemdgaan

Een grap?

Sietsema schrok zich naar eigen zeggen kapot toen hij de woorden van de vrouw las. Hij antwoordde haar met: ‘Please, please, please, zeg me dat dit een grap is’. Vervolgens twitterde hij een screenshot van de betreffende passage met een waarschuwing aan zijn volgers op sociale media. ‘Vreemdgangers, opgepast!’

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Twitter
Beeld | iStock

Ook interessant