Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Vrouw is binnen 2 weken van haar striae af door dít te doen

striae.jpg

Of je nu slank of gezet bent, jong of oud: er zijn maar weinig vrouwen die aan striae ontkomen. En hoewel deze groeistrepen compleet onschuldig zijn, zijn ze vaak een doorn in het oog.  En het vervelendste: je komt er zo moeilijk weer vanaf, omdat het littekens zijn. 

Toch beweert een vrouw nu dat ze hét wondermiddel heeft gevonden om van haar striae af te komen. Of het echt zo is, weten we natuurlijk niet. Maar haar tip is het proberen waard…

Opmerkelijke anti-striae tip

Op het internetforum Reddit laat een vrouw onder de naam ‘nct1234’ weten dat ze door middel van een dermaroller binnen 2 weken van haar striae verlost was. Een opmerkelijke tip, want een dermaroller is een apparaat dat je eigenlijk over je gezicht hoort te rollen.

Meer collageen

De dermaroller bevat minuscule naaldjes die ervoor zorgen dat de huid meer collageen aanmaakt. Ook zorgt het ervoor dat de kans op rimpels wordt beperkt. Het leek het meisje dan ook geen gek idee om het apparaat eens op haar lichaam te gebruiken.

Alleen linkerbeen

Op Reddit vertelt ze dat ze de dermaroller twee weken lang op haar linkerbeen heeft gebruikt, om onderstaand resultaat te krijgen. ‘’Het is de bedoeling dat de dermaroller 5 keer in 4 verschillende richtingen moeten rollen. Dit duurt maar 30 seconden,’’ aldus nct1234.

Zie hier het resultaat:

Een testje waard?

Bron | Reddit |
Foto | iStock en Reddit |

Ook interessant om te lezen

 

Ook interessant