Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Vrouw bevalt in no time van haar baby in Leids restaurant

vrouw-bevalt-restaurant-leiden.jpg

Hoogzwanger de hort op gaan neemt een risico met zich mee: de baby kan ineens geboren willen worden. Daar weet de vrouw die maandagmiddag in een restaurant in Leiden beviel alles van. 

Ze liep het terras van Annie’s op om te vragen of ze even naar de wc mocht. Ze had buik- en rugpijn en ging languit op een bank achterin het restaurant liggen. Vanaf toen ging alles heel snel.

In drie kwartier geboren

Terwijl de man van de vrouw opgebeld en onderweg was, trommelde het restaurantpersoneel de hulpdiensten op om de bevalling in zo goed mogelijke banen te laten leiden. Naar het ziekenhuis gaan bleek namelijk echt te laat. Dankzij de uitgerukte ambulance, traumahelikopter, politie én brandweer en zeker met behulp van een verloskundige die op hetzelfde terras zat, ging de bevalling razendsnel. “Alles bij elkaar was het in drie kwartier gebeurd,” vertelt serveerster Ilona aan RTL Nieuws.

Beschuit met roze muisjes

Gelukkig was de vader er nog net op tijd om de geboorte van zijn dochtertje mee te maken. Moeder en baby werden na de bevalling naar het ziekenhuis vervoerd en maken het gelukkig goed. Wát een dag, ook voor de medewerkers van het restaurant. Om de geboorte van de baby genaamd Chloe te vieren, trakteert het restaurant vandaag op beschuit met muisjes.

Bron | RTL Nieuws, Sleutelstad.nl
Beeld | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant