Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dit zijn de 5 vrolijkste kerstreclames van 2020

dit-zijn-de-vrolijkste-kerstreclames-van-2020.jpg

Als je regelmatig voor de buis zit, zul je ze vast al voorbij hebben zien komen: de kerstreclames. Ook dit jaar zijn ze weer prachtig. We zetten de vrolijkste kerstreclames van 2020 voor je op een rij.

Naast de kerstreclames die ons ontroeren zijn er dit jaar ook weer commercials die ons juist direct opvrolijken. En dat is zeker welkom, in deze vreemde kerstperiode.

De vrolijkste kerstreclames van 2020

1. Een warme attentie

De kleine attenties én natuurlijk de boodschappen zijn deze kerst misschien wel het allerbelangrijkst. En dat is wat supermarkt Coop met deze reclame laat zien. Hoewel we deze kerst niet met de hele familie aan tafel kunnen zitten, kunnen we met een klein gebaar mensen al heel blij maken. De kinderen uit de commercial brengen door middel van belletje lellen een presentje langs alle deuren. Of ze elkaar nu kennen of niet, iedereen die in de flat woont heeft aandacht voor elkaar. Lief!

2. De zingende kerstboom

Praxis koos dit jaar voor een zeer vrolijke en originele aanpak. Omdat er in deze tijd volop kerstbomen worden verkocht maakte de bouwmarkt een mega kerstboom met daarin allemaal zingende personen. Niemand is stil in de reclame, zelfs de medewerkers van de winkel nemen het er even van. Een erg gezellige reclame die een glimlach op je gezicht tovert.

3. Een mooi gebaar

Ook Albert Heijn heeft er dit jaar weer werk van gemaakt. De muziek, de versiering en de locaties zorgen voor een echt kerstgevoel. De familie laat zien dat je – als je allemaal je steentje bijdraagt – toch met een kleine groep mensen een gezellige avond kunt hebben.

4. De kerstman en zijn helpers

De kerstman kan dit jaar wel wat hulp gebruiken en daarom schakelt hij wat extra mankracht in. En niet zomaar wat hulp, maar ontzettend warme hulp in deze moeilijke tijd. De hulpkerstman mag als beloning één wens doen van de kerstman. En dat is er een die we graag allemaal zien uitkomen.

5. Het cadeau

De reclame van Bol.com is dit jaar erg komisch. En als een van de weinige reclames heeft deze video géén corona-elementen. Iedereen in de commercial krijgt al jaren hetzelfde cadeau voor kerst, maar daar komt dit jaar een einde aan.

Bron | YouTube
Beeld | Getty Images

Margriet 53

Margriet 53 ligt nu in de winkel!Het is bijna kerst, en daarom deze week: kerstmenu-tips van chef-koks, de gezichten van 2020, een interview met Anita Witzier en dochter Julia, het belang van decembertradities en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant