Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Leuke bezigheid voor met vriendinnen: doe de ‘wine-challenge’

leuke-bezigheid-voor-met-vriendinnen-doe-de-wine-challenge.jpg

In coronatijd hebben wel al de nodige challenges voorbij zien komen, maar veel van deze challenges waren vooral voor sportievelingen weggelegd. Gelukkig is er ook nog een challenge waarbij je gewoon lekker kunt blijven zitten en aan je wijntje kunt slurpen.

De zogeheten ‘wine-challenge’ is namelijk helemaal hip.

Cameron Diaz

De challenge bestaat al een tijdje maar is nu weer helemaal hét gesprek van de dag, aangezien actrice Cameron Diaz een filmpje van de wine-challenge op haar TikTok-account deelde. In de video is te zien hoe ze met de hulp van een lenige vriendin probeert een slokje van haar wijnglas te krijgen.

@camerondiaz

Made my first TikTok ya’ll!! @drinkavaline ##winechallange ##avalinewinechallenge ##fyp ##katherineneedsatiktokaccount!

♬ Only Time – Enya

Hoe werkt de wine-challenge?

Voor de wine-challenge heb je niet veel meer nodig dan twee personen en een glas wijn. Het is de bedoeling dat de twee persoon achter elkaar gaan zitten. De persoon die vooraan zit, neemt het onderste gedeelte van een glas wijn in haar mond en probeert vervolgens om hier heel voorzichtig mee naar achter te leunen. Degene die dan achter de voorste persoon zit, moet proberen om het glas aan haar lippen te krijgen en zo van het glas wijn te drinken.

Flinke uitdaging

Dit klinkt misschien heel simpel, maar als je het zelf probeer zal je merken dat het nogal een flinke uitdaging is. Als je namelijk te snel naar achter buigt met het glas wijn, loop je het risico om alle wijn over jezelf heen te gieten óf over de persoon die achter je zit. En als je het glas wijn te snel loslaat, dan is er ook een kans dat het glas met inhoud en al over het gezicht van degene achter je valt. In deze video kun je in ieder geval zien dat de challenge niet iedereen even makkelijk afgaat:

@nicocaponecomedy

Wine challenge ##winechallange 😂

♬ son original – nicocaponecomedy

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Flair.be, TikTok
Beeld | iStock

Ook interessant