Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Voormalig GTST-acteur Dave Mantel (37) plotseling overleden

dave-mantel.jpg

Dave Mantel is zaterdagochtend op 37-jarige leeftijd plotseling overleden. Zijn familie maakte het verdrietige nieuws vandaag bekend op zijn Instagram-pagina.

Dave werd bij het grote publiek bekend door zijn rol als Menno Kuiper in Goede tijden, slechte tijden.

Natuurlijke wijze overleden

Zijn partner, actrice Dapheny Oosterwolde, en zijn familie vragen de komende dagen tijd om de schok en het verdriet te verwerken. ‘Onze geliefde Dave is zaterdagochtend 1 december plotseling op natuurlijk wijze overleden. Wij vragen voor de komende dagen rust. Je kunt natuurlijk altijd een bericht sturen, mocht je je medeleven willen tonen,’ zo valt er te lezen op zijn Instagram. ‘Lieve Dave, je bent te vroeg heengegaan. Er zijn geen woorden die kunnen omschrijven hoe erg we je missen. We houden ontzettend veel van je.’

Carrière

Mantel is vooral bekend van zijn rol als rechercheur Menno Kuiper in GTST. Hij kroop van 2013 tot 2014 in de huid van de politieman die in het huwelijksbootje stapte met Lucas (Ferry Doedens). Dat betekende het eerste homohuwelijk in een soap op de Nederlandse televisie. Daarnaast was hij te zien in de hitmusical The bodyguard.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dave Mantel (@davemantel) op

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | RTL Boulevard
Foto | ANP

Ook interessant