Nieuws

Voor €4 heb je nu een kopie van de duurste crème ter wereld in huis

duurste-creme.jpg

De La Prairie Cellular Radiance Cream is al jaren favoriet onder beautykenners en celebrities. De wondercrème zou zorgen voor een perzikzacht huidje. Helaas het product, met een prijskaartje van €570, niet voor iedereen binnen handbereik.  Een gat in de markt, moet deze winkel hebben gedacht… 

Supermarktketen Lidl heeft namelijk een bijna exacte kopie van de populaire crème ontwikkeld.

Zelfde effect

Het zou gaan om de Cien Cellulair beautylijn, die bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, oogmousse en serum. De producten zouden het huidvernieuwingsproces verbeteren, rimpels voorkomen én je huid gehydrateerd en stralend achterlaten. Volgens deskundigen bevatten de crèmes en het serum bijna dezelfde bestandsdelen als de La Prairie Cellular Radiance Cream. Hierdoor zou het effect van de producten van Cien Cellulair en La Prairie Cellulair volgens beautykenners nagenoeg hetzelfde zijn.

Heel ander prijskaartje

Het allergrootste verschil is dus het prijskaartje. Alles uit de Cien Cellulair beautylijn kost €3,99 per stuk. Dat betekent dat je per potje crème of busje serum €566 bespaart. De verwachting is dan ook dat ze razendsnel uitverkocht zullen zijn.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Glamour
Foto | iStock/Lidl

 

Ook interessant