Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Na regen komt zonneschijn: deze week volop zon én oplopende temperaturen

na-regen-komt-zonneschijn-deze-week-volop-zon-en-oplopende-temperaturen.jpg

Hoewel afgelopen weekend niet bepaald zonnig is geëindigd, komt er toch echt beter weer aan. Volgens Weerplaza mogen we ons opmaken voor een week met droog en zonnig weer én oplopende temperaturen.

Vooral donderdag en vrijdag is het genieten geblazen met temperaturen van ruim twintig graden.

Nog beetje frisjes

Vandaag krijgen we in het binnenland nog wel te maken met stapelwolken, maar er zijn ook zeker zonnige perioden. In het westen van het land is het lekker zonnig, vooral ook op de stranden, maar daar is het door een matige noordwestenwind ook wel fris met temperaturen rond de 16 tot 17 graden. Volgens weerman Raymond Klaassen is het landinwaarts een stuk lekkerder, met temperaturen van 20 tot 22 graden.

Lees ook: pas op, je verbrandt nu veel sneller in de zon dan normaal

Oplopende temperaturen rondom Pinksteren

De temperaturen lopen lekker op, want dinsdag kan het in het zuiden al 22 tot 24 graden worden en woensdag op een enkele plaats misschien zelfs 25 graden. Donderdag en vrijdag is het volgens Klaassen in het hele land genieten met temperaturen boven de 20 graden. En hoewel Pinksteren nog relatief ver weg is, zien de voorspellingen er veelbelovend uit. “Het blijft zoals het er nu naar uitziet droog, zonnig en warm,” aldus Klaassen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | AD
Beeld | iStock

Ook interessant