Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

De volle maan van 22 augustus staat in Waterman: dit betekent het voor jou

volle-maan-22-augustus-in-waterman.jpg

Aanstaande zondag is het weer volle maan. De een slaapt slecht of heeft een rot humeur, terwijl de ander nergens last van heeft. Toch kun je volgens de astrologie wel het een en ander van die volle maan merken, die op 22 augustus in het teken Waterman staat. We leggen het je uit. 

En dit keer is de volle maan zelfs extra bijzonder. 

Volle maan in Waterman van 22 augustus

Op 22 augustus staat de volle maan in het teken Waterman. Klinkt dat je bekend in de oren? Dat kan kloppen. De vorige volle maan van 24 juli stond namelijk ook in Waterman. Het gebeurt niet vaak dat een volle maan twee keer achter elkaar in hetzelfde teken staat, en dat maakt ‘m dus extra speciaal. Maar wat kun je daar precies van merken?

Dit kun je merken

Doordat de volle maan twee keer achter elkaar in Waterman staat, heb je extra lang de tijd om de energie van de maan in je voordeel te gebruiken. Heb je tijdens de vorige volle maan niks speciaals gedaan? Dan is dit je tweede kans. Waterman is een sociaal sterrenbeeld. Daarnaast is dit teken niet bang om lekker zichzelf te zijn, ook als anderen dat misschien een beetje gek vinden. Dit gedrag moedigt een Waterman juist bij anderen aan. Ook is het sterrenbeeld dol op verandering. Tijd om deze volle maan dus helemaal jezelf te zijn en je vaste patronen te doorbreken.

Met de volle maan voor de tweede keer in Waterman gaat het vooral om je emoties en gevoel, maar daarnaast is het ook tijd om je lopende zaken concreet af te ronden. Daar heb je met twee volle maan extra lang de tijd voor gehad. Dit is dus hét moment om knopen door te hakken op basis van je gevoel. 

Lees ook: Heeft de volle maan écht invloed op je nachtrust?

Zon in Leeuw 

En dat de maan in Waterman staat is nog niet alles, want ook de stand van de zon heeft invloed. Sinds 22 juli staat de zon al in Leeuw en vlak voordat de zon zich naar Maagd verplaatst kun je nog één keer de energie van de zon in Leeuw ervaren. Een Leeuw staat graag in het middelpunt, en daar kun je rond de volle maan dus ook sneller een handje van hebben. Je hoeft jezelf natuurlijk niet compleet weg te cijferen, maar probeer soms iets meer aan het wij-gevoel te denken. 

Bron | Cosmopolitan, Volle Maan Kalender
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant