Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Volle maan in Tweelingen: wat betekent dit voor jou?

volle-maan-in-tweelingen-wat-betekent-dit-voor-jou.jpg

Vandaag is het volle maan! De volle maan van 30 november 2020 staat in het teken van Tweelingen. Maar wat heeft dit voor invloed op jou? Kun je hier iets van merken? Wij leggen het je hier uit.

Naast dat de volle maan in teken staat van Tweelingen, staat de zon in het teken van Boogschutter. En ook dat heeft zo z’n gevolgen…

Volle maan in Tweelingen

Als Tweelingen ergens goed in zijn, dan is het wel in communiceren. Ze houden ervan om de hele dag te kletsen en terwijl ze dat doen kunnen ze ook nog tienduizend andere dingen doen. Ze zijn ook het liefst de hele dag in beweging, stilzitten kunnen ze gewoon niet. Hier is natuurlijk niks mis mee, maar dit zorgt er wel voor dat ze nooit echt de diepte in gaan. Hier zijn ze simpelweg te onrustig voor. Als ze ergens helemaal klaar mee zijn, dan zoeken ze ook altijd een easy way out, wat niet altijd even netjes is voor een ander. Tweelingen zijn daarnaast ook niet altijd even eerlijk.

Boogschutter

Boogschutters en Tweelingen hebben best wel wat met elkaar gemeen. Zo zijn ze allebei gek op avontuur en houden ze ervan om bijzondere dingen te beleven. Dit maakt ze ook een beetje rusteloos. Er is echter ook één groot verschil tussen de sterrenbeelden: boogschutters hebben namelijk wél heel erg behoefte aan diepgang en eerlijkheid. Ze zijn soms zelfs een beetje té eerlijk, waardoor ze een beetje ongevoelig kunnen overkomen. Boogschutters en Tweelingen kunnen dan ook best botsen met elkaar.

Lees ook: Déze kerstboom past het best bij je volgens je sterrenbeeld

Wat betekent de volle maan?

De volle maan van vandaag staat in het teken van communicatie. Omdat Tweelingen graag met andere communiceren, maar niet altijd even eerlijk zijn, is dat waar de volle maan vooral om draait. Lukt het jou om eerlijk te zijn in je contact naar anderen? Durf je een keer echt te zeggen wat er in je omgaat? En kun je je ware aard tonen? Dit zal voor Tweelingen best even lastig zijn, omdat ze dit gewoon niet gewend zijn. Toch is het belangrijk dat je dit wel probeert. Je hoeft heus niet meteen elk hersenspinsel met een ander te delen, maar probeer de belangrijkste dingen wél aan een ander te vertellen.

Gedeeltelijke maansverduistering

En alsof dit nog niet genoeg is, is er ook nog een gedeeltelijke maansverduistering die de boel in de war schopt. Een maansverduistering opent namelijk deuren door andere deuren met een klap dicht te gooien. Als je dus wacht op een belangrijke kans op verandering dan is dit hét moment om het te doen. Onderneem actie en blijf niet langer twijfelen! Doe je dit niet, dan zal de eclipse voor een flinke portie drama zorgen. En dat wil je natuurlijk niet…

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.    

Bron | Cosmopolitan
Beeld | Getty

Ook interessant