Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Nog even doorzetten: volgende week temperaturen tot 20 graden

even-doorzetten-volgende-week-temperaturen-tot-20-graden-margriet.jpg

Hoewel de temperaturen deze week al een beetje stijgen, wordt het volgende week pas écht lekker. Er komt een warmere lucht naar ons toe, waardoor het begin volgende week zomaar rond de 20 graden kan worden, zo voorspelt Weer.nl.

En dat zijn natuurlijk temperaturen waar wij érg blij van worden.

Veel bewolking

Maar voordat het zo ver is, moeten we het eerst nog doen met iets mindere temperaturen. Vandaag liggen de temperaturen rond de 8 of 9 graden en kunnen we heel af en toe genieten van een zonnetje. Morgen is er iets meer zon dan vandaag, maar drijven er opnieuw wat wolkenvelden over. Het blijft droog en de temperaturen liggen rond de 11 graden. Woensdag zou het zomaar ietsje warmer kunnen worden met temperaturen tussen de 11 en 14 graden. Echt zonnig zal het echter niet worden, aangezien er ook nog stapelwolken voorbij komen. Donderdag zien we weinig verschil, al laat het zonnetje zich dan wel íets vaker zien.

Lees ook: Déze bloemen vrolijken je balkon of terras in de vroege lente op

Vanaf zondag hogere temperaturen

Vrijdag en zaterdag is het even doorbijten met wisselvallig weer en meerdere regenbuien. Waar het vrijdag nog tussen de 10 en 14 graden zal worden, stroomt er zaterdag koudere lucht over, waardoor het die dag maximaal 11 graden zal zijn. Gelukkig gaan we vanaf zondag een keerpunt zien. De wind draait dan namelijk naar het zuiden en er komt meer zon en warmere lucht onze kant op. De temperaturen schieten flink omhoog en vooral in het zuiden is de kans groot dat het 20 graden gaat worden. En dat is natuurlijk een érg mooi vooruitzicht.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.    

Bron | Weer.nl
Beeld | Getty

Ook interessant