Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

‘Elke vakantie voelt weer als thuiskomen’

margriet-online-riu-palace-macao.png

– In samenwerking met RIU van TUI

Sinds Frank (63) en Jacqueline (62) niet meer werken, reizen ze samen de hele wereld over. De Cariben, Mexico en Jamaica: ze zijn er allemaal geweest. En altijd kiezen ze voor hotels waar service voorop staat. 

TUI RIUJacqueline: “We gaan al 19 jaar naar RIU hotels op vakantie en het voelt elke keer weer als thuiskomen. Naar welk land we ook gaan, we worden overal warm onthaald. Als we aankomen staat er altijd een cadeautje klaar op de kamer. Toen we onlangs voor ons 25-jarig huwelijk naar de Cariben gingen, kregen we een fles champagne en was onze suite versierd met ballonnen, rozenblaadjes en een hart van handdoeken.”

Warm welkom

“Wat ons elke keer opnieuw raakt, is hoe ontzettend vriendelijk het personeel is. Van het kamermeisje tot de directeur: iedereen toont interesse en komt er gezellig bij zitten aan de bar. We hebben ook eens meegemaakt dat Nancy, een personeelslid dat we kenden van een eerdere reis, niet meer bij het resort werkte. Twee dagen nadat we gevraagd hadden waar ze was, kwam ze langs om ‘hallo’ te zeggen. Dan voel je je welkom, hoor.”

Nieuwe culturen en gerechten

“Naast sfeer, houden we ook van goed eten en drinken. De thema-avonden die RIU organiseert, vinden we heel leuk. Vaak staat er een bepaald land centraal, waardoor we steeds weer nieuwe culturen en gerechten ontdekken. Guacamole bijvoorbeeld, of frittata.”

Genieten van het leven

“Zodra we terug zijn van een reis, komen de brochures voor de volgende trip op tafel. We werken allebei niet meer, dus we hebben alle tijd om te reizen en van het leven te genieten. De volgende keer gaan we op cruise, maar slapen we voor en na vertrek een paar nachten in het RIU in Miami Beach. We kijken er nu al enorm naar uit!”

RIU: hartverwarmende serviceTUI RIU

Van je favoriete cocktail die niet op de kaart staat tot de meest bijzondere uitstapjes in de omgeving: het vriendelijke en betrokken personeel van RIU maakt het mogelijk. De hotels blinken uit in service en gastvrijheid en staan op de mooiste plekken: in de duinen, dicht bij zee of midden in de stad. De hotels bevinden zich zowel in Europa als daarbuiten.

Margriet-aanbieding

Wil je ook genieten van de uitstekende service van RIU, en dat op het mooie Madeira? Profiteer dan nu van een speciale Margriet-aanbieding: een 8-daags arrangement vanaf € 699,- per persoon, inclusief gratis upgrade van halfpension naar all inclusive. Kijk hier voor meer informatie.

TUI logo

 

RIU logo

 

 

 

Ook interessant