Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Bij déze vliegtuigmaatschappij staat er kaasfondue op het menu…

kaasfondue-in-vliegtuig.jpg

Cheesy of niet, tegen kaasfonduen in het vliegtuig zeggen wij geen nee! De prijs voor het lekkerste vliegtuigvoedsel gaat dan ook naar…

 Swiss International Air Lines!

Kaasfondue

Velen van ons zijn niet gelukkiger te krijgen dan met een goede dosis kaas. Houd je dus maar vast, want de Zwitserse vliegtuigmaatschappij Swiss International Air Lines zet op sommige Europese vluchten kaasfondue op de kaart.

Say Cheese

Hoewel we de (vaak) droge sandwiches al wel gewend zijn, kijken we uit naar deze heerlijke en romige toevoeging. Voor 15 euro (17 Zwitserse frank) krijg je een warme kaasfondue, inclusief brood om er lekker in te dippen. En je hoeft niet eens een priority vlieger te zijn, want je kunt het ook bestellen in economy class.

Het traditionele recept

De fondue is gemaakt volgens het traditionele recept: 50 procent Vacherin Fribourgeois- en 50 procent Gruyère kaas. Als je hier geen trek van krijgt…

Genève

Word je hier nou helemaal enthousiast van? Dan zul je een vlucht moeten boeken vanaf Genève. De fondue is verkrijgbaar op vluchten van Genève naar Malaga, Athene, Stockholm, Moskou, Gotenburg, Hurghada, Lissabon, Sint Petersburg en Marrakesh.

Nederland

Voor wie liever niet wil reizen voor een goede kaasfondue, hebben wij een hele goede tip… In Gouda kun je namelijk een high cheese doen! Do we need to say more?

Bron: Glamour
Beeld: iStock

Ook interessant