Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Geen vierde baby voor Kate Middleton en prins William

geen-vierde-baby-voor-kate-middleton-en-prins-william.jpg

De geruchten dat Kate Middleton weer zwanger is gaan regelmatig rond, maar prins William en Kate zijn niet van plan om hun gezin verder uit te breiden. Dat zei Kate woensdag tegen fans tijdens een bezoek aan de stad Bradford.

Volgens Kate ziet William het niet zitten om nog een baby aan het gezin toe te voegen. 

Vierde baby voor Kate en William?

Prins William en Kate hebben nu drie kinderen: George van zes jaar oud, Charlotte van vier en Louis, die in april van dit jaar twee wordt. Het Britse koningspaar ging woensdag langs bij vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties in Bradford. Kate maakte na afloop een praatje met fans van het koningshuis. Een enthousiaste fan zei dat hij bij de geboorte van alle drie haar kinderen een kaart had gestuurd.

Geruchten

Haar reactie daarop was dat het onwaarschijnlijk is dat er een vierde kind komt. “Ik denk niet dat William dat wil.” Het is de eerste keer dat ze reageert op een vraag over een vierde kindje. Al meerdere keren waren er geruchten dat Kate weer zwanger was, en in de Britse wedkantoren wordt er zelfs regelmatig geld ingezet op wanneer de volgende royal baby geboren zal worden. Het lijkt er nu dus op dat het echt niet meer gaat gebeuren.

Eerste openbare optreden

Het was het eerste openbare optreden van Kate en William nadat het nieuws naar buiten kwam dat prins Harry en Meghan Markle terugtreden als senior leden van de koninklijke familie. Het koningspaar heeft nog niet officieel gereageerd op dit vertrek, en ook woensdag werd hier niks over gezegd. William en Harry hebben wel een statement naar buiten gebracht dat er geen sprake is van ruzie tussen hen, en dat ze samen gaan werken om het vertrek in goede banen te laten lopen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief. 

Bron | NU.nl, Hello! Magazine
Beeld | Getty Images

Ook interessant