Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Koopje: voor slechts vier ton is dit onbewoonde tropische eiland van jou

eiland.jpg

Voor vier ton kun je in Nederland een aardig huis kopen, maar als je écht waar voor je geld wilt hebben, kun je het beter iets verder zoeken. Voor de kust van het tropische eiland paradijs Belize ligt een privé-eiland dat te koop staat voor iets meer dan vier ton.

En voor dit bedrag krijg je aardig wat: op het 550 vierkante meter tellende eiland staan vier felgekleurde cabanas die in 2014 zijn gebouwd en elke een eigen slaapkamer, badkamer, een keuken en een eethoek hebben.

Populair bij duikers en snorkelaars

Het eiland ligt 19 kilometer voor de kust van Hopkins Village in Stann Creek, een district met ongeveer 40.000 mensen in het zuidoosten van het land. Vlakbij ligt het Belize Barrier Reef, dat populair is bij duikers en snorkelaars. De accommodatie wordt voornamelijk aangedreven door zonne-energie, maar er is ook een back-upgenerator aanwezig. Ook is er een aanlegsteiger bij de prijs inbegrepen. Het staat voor slechts 465.000 dollar (413.135 euro) te koop.

Permanent op vakantie

Het eiland wordt volledig omringd door kristalhelder water waardoor het voelt alsof je permanent op vakantie bent, zo stelt de makelaar. Volgens hem is het eiland heel veelzijdig: het zou gebruikt kunnen worden als idyllisch privé-toevluchtsoord of voor een commerciële onderneming zoals een duikhotel of pension.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | AD
Foto | iStock, 7th Heaven Properties

Ook interessant