Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dít is het bijzondere verzoek dat prins Harry in hotels maakt

canada-britain-royals-disabled.jpg

Sommige celebrities en royals staan erom bekend dat ze veeleisend zijn en de meest bizarre verzoeken doen aan hotels en andere plekken waar ze verblijven. Nu is een verzoek dat prins Harry aan zijn hotel heeft gevraagd naar buiten gekomen, maar dit is niet het soort verzoek dat je zou verwachten…

Meer mensen zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

Bijzonder verzoek

Harry verbleef met zijn goede vriend Nacho Figueras in een hotel in de buurt van een polowedstrijd die ze zouden bijwoonden. Figueras was een paar dagen later te gast bij de televisieshow CBS This Morning en vertelde daar over zijn tripje met de hertog van Sussex. Harry deed daar namelijk een bijzonder verzoek aan het personeel van het hotel.

Geen plastic

Het was Harry opgevallen dat hij een plastic dekseltje op zijn koffie kreeg en dat zijn gewassen shirt werd teruggegeven in een plastic zak. De prins besloot daarom het personeel te vragen of ze alsjeblieft geen plastic wilden gebruiken. Figueras legt het uit: “Dat is gewoon hoe hij is. Hoe ze allemaal zijn. Geen plastic.”

Milieubewuste jeugd

Heel verrassend is het niet dat prins Harry zo begaan is met het milieu. Zijn vader, prins Charles, heeft zich namelijk altijd ingezet voor een beter milieu en bescherming van het klimaat. Harry en zijn broer William hebben dit dus van kleins af aan meegekregen. In een eerder interview vertelden de broers zelfs al dat hun vader ze vroeger meenam om vuil op straat op te ruimen. ‘Ik dacht dat het normaal was, dat iedereen dat deed,’ vertelde William toen. Het is dus niet zo gek dat dit gedrag bij Harry is blijven hangen.

Bron | Womanandhome.com
Beeld | ANP

Meer lezen
Zes mákkelijke manieren om minder plastic te gebruiken

Ook interessant