Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Verras iemand die je liefhebt en maak kans op een verwenweekend!

vriendinnen.png

— In samenwerking met Hallmark —

Er is altijd wel iemand in je familie of vriendenkring die een verwenmoment kan gebruiken. Je dochter die een nieuwe baan heeft bijvoorbeeld, of je zus die met een gebroken been thuis zit. Ken jij iemand die iets extra’s verdient? Stuur diegene vandaag nog een Verwen Estafette actiekaart van Hallmark. Hoe vaker deze actie online wordt doorgegeven, hoe groter de kans op een prijs!

Stabiele factor

Yolanda (54) begint haar Hallmark Verwen Estafette met haar vriendin Yoëlla. “Als vriendin staat ze altijd voor me klaar. Bel ik haar in moeilijke tijden, dan komt ze – ook als ze het op dat moment zelf erg druk heeft. Ik kan alles met haar bespreken. Fijn dat ze zo’n stabiele factor in mijn leven is. Met deze Verwen Estafette gun ik haar een moment voor zichzelf.’’

Yoëlla geeft het stokje door

Yoëlla is blij verrast met de actiekaart: “Wat een leuke  verrassing. Ik bloos van de lieve woorden. Zelf zet ik de Verwen Estafette door voor mijn andere goede  vriendin: Tineke.”

Start vandaag nog een Verwen Estafettehm_adv_500x280_a-3

Het is altijd fijn om iemand in de watten te leggen. Geef de actiekaart daarom zo lang mogelijk door, want 6 weken lang verloot Hallmark mooie verwenprijzen in de 6 langste estafettes. Van een heerlijk diner tot een jaar lang elke maand een nieuw boek. Wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar van de hoofdprijs: een heerlijk verwenweekend t.w.v. € 1.500,-.

Maak kans op de mooiste verwenprijzen!

Hoe doe je dat?

  • Ga naar verwenestafette.nl en vraag een code op!
  • Stuur de Verwen Estafette actiekaart online door naar iemand die het volgens jou echt verdient. Laat diegene ook weer een Verwen Estafette actiekaart doorsturen naar een ander en ga zo maar door.
  • Trommel familieleden, vrienden en bekenden op om ook mee te doen. Wie de langste estafette maakt, kan prachtige prijzen winnen.

Hier vind je alle prijzen en de actievoorwaarden. De actie loopt t/m vrijdag 2 december 2016.

Hét perfecte cadeau

Wil jij een vriendin verrassen met een mooi verjaardagscadeau? Of ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je zus die net verhuisd is? Met de Hallmark Verwenkaart zit je altijd goed. Deze persoonlijke cadeaukaart is beschikbaar in 6 categorieën:

  1. Eten & drinken: Op meer dan 300 locaties in Nederland, staat de keukenbrigade voor je klaar om je een gezellige, culinaire avond te bezorgen, speciaal geselecteerd door IENS.
  2. Overnachten: In samenwerking met Voordeeluitjes.nl bieden we meer dan 200 hotelarrangementen aan die met zorg voor jou geselecteerd zijn.
  3. Beauty & Wellness: Van een dagje ontspannen in de sauna tot een behandeling bij de schoonheidsspecialist. Met de Hallmark Verwenkaart kun je genieten van een heerlijk me-time momentje.
  4. Boeken & Tijdschriften: Kies voor een goed boek of een leuk tijdschrift en kruip lekker een avondje op de bank met je favoriete leesvoer.
  5. Film & Muziek: Van een mooie filmklassieker tot een leuke cd, met de Hallmark Verwenkaart kun je alle kanten op.
  6. Cadeau & Wonen: Sommige spullen kunnen voor een echt geluksmomentje zorgen. Trendy accessoires voor in je interieur bijvoorbeeld, of een mooi nieuw sieraad.

Je koopt de Verwenkaart in de winkel bij je in de buurt of op Hallmark.nl.Ook interessant