Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Verpleegster adopteert zoontje van terminaal zieke vrouw

verpleegster-adopteert-zoon-terminaalzieke-vrouw.png

Wat zou jij doen als een terminaal zieke vrouw je vraagt om de zorg van haar kind over te nemen als zij er niet meer is? Verpleegster Tricia Seaman uit Pennsylvania (VS) kreeg deze vraag gesteld en antwoordde met ‘ja’. Een ontroerend verhaal…

Als alleenstaande moeder Tricia Somers uit Pennsylvania te horen krijgt dat ze terminaal ziek is, is er maar een vraag die haar bezighoudt: wie moet er voor haar achtjarige zoontje Wesley zorgen als zij er niet meer is? Aangezien haar ouders er niet meer zijn en er ook geen andere familieleden waren die voor het jongetje konden zorgen, kwam Tricia terecht bij verpleegster Tricia Seaman die haar verzorgde in het ziekenhuis.

Met verpleegster Tricia – ook nog een naamgenote – klikte het goed. Daarom besloot de terminaalzieke aan Tricia de vraag te stellen: “Wil jij voor mijn zoon zorgen als ik er niet meer ben?” Hoewel Tricia meteen ja wilde zeggen, wilde ze het eerst nog met haar man en vier kinderen bespreken.

‘We gaan deze vrouw helpen’

De echtgenote van Tricia was meteen vastberaden: we gaan deze vrouw helpen. De zieke Tricia werd zelfs bij de familie in huis gehaald toen ze chemotherapie moest ondergaan. Ondanks dat artsen voorspelden dat Tricia nog één maand te leven had, is Tricia er nog steeds dankzij de uitstekende zorg van de familie. Ze kan zelfs weer zonder stok lopen. Een mooi bewijs dat liefde helend kan werken!

Bron: ABC News

Ook interessant