Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zó vieren de Britse royals de verjaardag van prinses Charlotte dit jaar

prinses-charlotte-verjaardag-margriet.jpg

Prinses Charlotte mag morgen, op 2 mei, alweer vijf kaarsjes uitblazen. Een feestelijke gebeurtenis natuurlijk, maar dit jaar ziet het er wel wat anders uit dan voorgaande jaren. De dochter van prins William en Kate Middleton kan namelijk geen gewoon verjaardagsfeestje geven.

Toch hoeft ze haar familieleden en vriendjes niet te missen, want de koninklijke familie heeft een videofeestje gepland.

Koningin Elizabeth

Tijdens het feestje zal er taart worden aangesneden en spelletjes worden gespeeld. De verjaardag wordt op het landgoed Anmer Hall in Norfolk gevierd. Ook haar grootmoeder, de Britse koningin Elizabeth, zal aan de festiviteiten deelnemen vanaf Windsor Castle, zo weet een ingewijde aan de Britse krant Daily Mail te vertellen.

Lees ook
Dit is waarom prinses Charlotte nooit een broek draagt

Prins Louis

Volgens diezelfde bron willen prins William en Kate Middleton dat de verjaardag van Charlotte een leuke dag vol festiviteiten wordt. Haar jongste broertje Louis vierde vorige week ook al zijn verjaardag in lockdown. Hij werd twee. Zijn verjaardag was voor het koninklijke paar een reden om nieuwe foto’s van hun zoon te delen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Dailymail.co.uk
Beeld | Brunopress

Bladcadeau

Wil je je moeder verrassen met een leuk cadeau voor Moederdag? Ga dan voor een Bladcadeau! Hier doe je haar weken- of zelfs maandenlang plezier mee en je hebt keuze uit ruim honderd tijdschriften. Extra fijn: t/m 10 mei bestel je een Bladcadeau met 15% korting én wordt het gratis bezorgd vanaf € 15. Kijk snel op bladcadeau.nl.

Ook interessant