Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Verdrietig nieuws voor de meiden van O’G3NE

og3ne.jpg

Verdrietig nieuws voor de meiden van O’G3NE. Isolde Vol, de moeder van de drie zingende zussen Amy, Shelley en Lisa, is op 48-jarige leeftijd overleden. 

Moeder Isolde kampte met uitgezaaide botkanker en was al enige tijd ernstig ziek. Vorige maand besloot ze haar behandeling te staken nadat er een nieuwe tumor in haar hals was gevonden. “Na een moedig en lang gevecht heeft zij de strijd uiteindelijk verloren”, schrijft de familie in een verklaring.

O’G3NE: “Wij vertrouwen er op dat haar strijdkracht, positiviteit, doorzettingsvermogen en eeuwige lach ons de kracht zal geven om door te gaan. Nu is er het grote verdriet. We hopen dat iedereen onze privacy respecteert en ons de rust en ruimte geeft om dit grote verdriet een plaats te geven.”

Light and Shadows

Begin mei vloog Isolde – tegen alle verwachtingen in – naar Kiev om haar dochters aan te moedigen tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Een grote verrassing, aangezien hun moeder ernstig ziek was. Het nummer Light and Shadows, dat O’G3NE zong op het Eurovisie Songfestival, was geïnspireerd door de ziekte van hun moeder.

Op Instagram laten de meiden in een emotionele post weten: ”Met groot verdriet, maar ook vol bewondering voor de wijze waarop ze heeft geleefd, delen wij u mede dat onze lieve moeder zacht en kalm van ons is heengegaan.” De zussen hebben alle geplande werkzaamheden stopgezet om dit grote verlies in alle rust te verwerken.

Bekijk ook:

Bron: Nos
Beeld: ANP

Lees ook:

Dit is wat de meiden van O’G3NE allemaal uitspoken in Kiev
O’G3NE en moeder blikken terug op emotioneel optreden Eurovisie Songfestival
OG3NE door naar finale Eurovisie Songfestival: kijk hier hun optreden terug

Artikelen van Margriet.nl ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Ook interessant