Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Verras je geliefde met een sieraad!

champagne-ontbijt-yixx.png

Niets is leuker dan op Valentijnsdag verrast te worden met een kaartje van je geliefde of een speciaal voor jou uitgezocht presentje. Geef je partner een subtiele hint en zet bijvoorbeeld een zilveren ketting met infinity teken of mooie oorhangers van Ti Sento op je verlanglijstje. Ook leuk om zelf weg te geven!

Infinity sieradentrend

Naast populaire symbolen als hartjes, klavertjes vier en strikjes is er één teken dat absoluut favoriet blijft: het infinity teken. Het infinity teken staat voor oneindigheid en eeuwige liefde. Het symbool is te vergelijken met het cijfer acht op zijn zij en is in de 18e eeuw geïntroduceerd door John Wallis, een Engelse wiskundige die op zoek was naar een symbool om de oneindigheid uit te beelden. Vanwege de prachtige vorm van het infinity teken en de betekenis is dit sieraad een absolute aanrader als cadeautje voor Valentijnsdag.

Valentijnscadeaus

In de webshop van Yixx.nl vind je – naast een groot assortiment van sieraden met het infinity teken – ook prachtige sieraden van topmerken als Ti Sento, Jewelry by LouLou en Dji Dji. Om het jou wat makkelijker te maken, hebben wij hieronder al een selectie gemaakt van de mooiste valentijnscadeautjes voor jou om te krijgen!

Yixx_2 Yixx_3 Yixx_1

Wil je je partner verrassen met een mooi cadeau? Denk bijvoorbeeld aan een sportief horloge uit de collectie van Hugo Boss.

Ontbijtje winnen?

Plaats je tussen 1 en 14 februari 2014 een bestelling op Yixx.nl, dan maak je kans op een champagne ontbijt voor twee personen. De winnaar ontvangt na 14 februari 2014 een cadeaubon van 123ontbijt twv 76 euro die landelijk te gebruiken is om een heerlijk champagne ontbijt thuis te laten bezorgen. Een winnaar wordt gekozen en ontvangt hiervan bericht per email.

Ook interessant