Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Vacature: (junior) freelance redacteur Margriet.nl

vacature-junior-freelance-redacteur-margriet-nl.jpg

Ben jij enthousiast en creatief, maar kun je óók gestructureerd werken en schud je de ene na de andere spectaculaire tekst uit je mouw? Ben je iemand die het niet alleen leuk vindt om content te bedenken en maken, maar ook om ervoor te zorgen dat onze content goed gevonden wordt door de zoekmachines?

Dan ben jij onze nieuwe collega!

Zo ziet jouw werkdag bij Margriet eruit:

Je bedenkt, zoekt, selecteert en produceert de mooiste content voor Margriet Online. Je weet precies met welk beeld of welke tekst je onze lezers kunt bereiken. Het internet heeft geen geheimen voor je, je snapt SEO en Google Analytics en zet deze in om de best mogelijke content te maken. Ook weet je mensen met jouw teksten via social media te verleiden om naar Margriet.nl te komen. Bovendien ben je allergisch voor spelfouten en grammaticale onjuistheden. Die pluk jij dan ook zonder problemen uit een tekst.

Je vinkt deze lijst met gemak af:

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het creëren van content: van nieuwsartikelen tot een interview dat de lezer raakt en mooie achtergrond reportages
  • Je weet alles over social media en je snapt wat wel en niet werkt
  • Je bent ondernemend, leert snel en wilt je graag blijven ontwikkelen
  • Je wordt enthousiast van planningen maar houdt ook je hoofd koel bij last-minute veranderingen
  • Je bent een steengoede redacteur, maar je hart gaat minstens zo snel kloppen van hoge rankings in Google of een viral post op Facebook

Ben jij onze nieuwe redacteur?

Mail dan vóór 30 september je cv en motivatie naar loesja.de.bruin@dpgmedia.nl o.v.v. Sollicitatie Online Redacteur 

Over Margriet

Margriet is onderdeel van DPG Media en hét Nederlandse magazinemerk voor de 50+ vrouw van nu. Margriet geeft vrouwen informatie, herkenning en verdieping. We maken alles bespreekbaar en doen dat op een vertrouwde manier, zoals een goede vriendin. Het gaat altijd over eerlijke emoties en ons mooie merk is er voor iedereen. Margriet.nl bereikt maandelijks 1,5 miljoen unieke bezoekers en is in 2020 uitgeroepen tot Populairste Lifestyle Website van Nederland.

Ook interessant