Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Op deze datum gaan nieuwe afleveringen Kees & Co van start

kees-en-co.jpg

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat er een nieuwe reeks van de populaire serie Kees & Co in de maak is. Lang hoeven we niet meer op de avonturen van Kees (Simone Kleinsma) en haar gezin te wachten.  De eerste aflevering wordt namelijk begin van dit voorjaar al uitgezonden!

RTL maakte gister bekend dat de eerste aflevering van de nieuwe reeks op 30 maart om 20.00 wordt uitgezonden op RTL4. De volledige serie zal vanaf deze datum ook volledig te zien zijn via Videoland.

Compleet nieuwe cast

Kees & Co werd uitgezonden van 1997 tot 2006. De serie draaide om het hectische leven van huismoeder Kees Heistee, haar man Ben en hun kinderen Rudie en Anne. Voor het nieuwe seizoen is, afgezien van Simone Kleinsma, gekozen voor een volledig nieuwe cast.

Redden wat er te redden valt

In het nieuwe seizoen is Kees met dochter Anne naar Spanje geëmigreerd. Haar oude huis is overgenomen door zoon Rudie (Tibor Lukács) en diens nieuwe vriendin Coosje (Chantal Janzen). Vanwege de chaos die dit veroorzaakt, vertrekt Kees weer naar Nederland waar ze zal proberen te redden wat er te redden valt. Buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom) helpt haar daarbij.

Hoofdrol nieuwe musical

Naast Kees en Co, was er gister meer nieuws rondom Simone Kleinsma. Zo maakte Albert Verlinde bekend dat zij vanaf februari 2020 te zien zal zijn in de musical Hello Dolly! Simone speelt hierin de rol van koppelaarster Dolly Levi, die zichzelf heeft voorgenomen miljonair Horace Vandergelder voor zich te winnen. De musical was onlangs op Broadway een hit met Bette Midler in de titelrol. Het is nog niet bekend wie in Nederland de mannelijke hoofdrol van Vandergelder gaat spelen.

Ben je een musicalliefhebber? In de theaterclub van Margriet koop je kaartjes voor diverse musicals met korting!

Bron: RTL Nieuws
Beeld: ANP

Ook interessant