Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Mooi gebaar: radiostations draaien donderdag dít lievelingslied van Peter R. de Vries bij start uitvaart

peter-r-de-vries-lievelingsnummer-uitvaart.jpg

Radiostations brengen donderdag op hartverwarmende wijze een eerbetoon aan Peter R. de Vries tijdens zijn uitvaart. Bij de start daarvan, zal namelijk een lievelingsnummer van de misdaadverslaggever te horen zijn.

Volume op honderd, zouden wij zeggen.

Uitvaart Peter R. de Vries

Wie dat wil, kan woensdag een laatste groet komen brengen aan Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever ligt opgebaard in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, dat de deuren van 11.00 uur tot 22.00 uur voor publiek opent. Daar stond woensdagochtend al een wachtrij van honderden meters lang. Donderdag vindt op dezelfde plek de uitvaart in besloten kring plaats. En daar staan diverse Nederlandse radiostations hartverwarmend bij stil.

Lees ook:
Vriendin Peter R. de Vries laat van zich horen: ‘Nooit opgeven maakt hem tot wie hij is’

A Whiter Shade of Pale

Onder meer NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3 FM, 100% NL, Sky Radio, Radio 538, Radio Veronica, Qmusic en SLAM! draaien om 11.00 uur het nummer A Whiter Shade of Pale van de Britse band Procol Harum, een lievelingslied van Peter R. de Vries. Of dit lied op dat moment ook in Carré ten gehore wordt gebracht, is niet duidelijk.

Bron | ANP
Beeld | Brunopress

Margriet Podcast Onder Artikelbeeld

Nieuw op Margriet.nl: ‘Mijn verhaal’ de podcast. In deze indrukwekkende tiendelige podcastserie gaan we in gesprek met vrouwen met een bijzonder verhaal. Gesprekken over verlies, bijzondere liefdes en eindelijk jezelf kunnen zijn. Beluister vanaf 19 mei iedere woensdag een nieuwe aflevering op Margriet.nl/podcast.

Ook interessant