Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Plottwist: heeft ‘Wie is de Mol?’ dit jaar twee Mollen?

twee-mollen-is-dit-de-laatste-plottwist-van-wie-is-de-mol.jpg

Alle molloten speculeren er lustig op los. Vorige week bleek dat dit jaar niet drie maar vier kandidaten de finale van het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ hebben gehaald. En daarmee ontstond meteen een nieuwe theorie op het internet: heeft ‘Wie is de Mol?’ dit jaar dan ook twee Mollen?

Het antwoord op die ene brandende vraag: wie is de mol? De ontknoping is nabij, maar nu rijst de vraag: moeten we dit jubileumseizoen misschien niet één maar twee mollen ontmaskeren?

Twee Mollen 

Het gerucht gaat dat er tijdens de live finale, die aanstaande zaterdag in het Vondelpark in Amsterdam plaatsvindt, een laatste verrassing voor de kijkers zal zijn. Namelijk dat er voor het eerst in de geschiedenis van ‘Wie is de Mol?’ niet één, maar twee Mollen zijn. Deze theorie is eigenlijk niet nieuw. Elk jaar wordt hierover door veel fans van het programma gespeculeerd. Maar aangezien er dit jaar natuurlijk vier kandidaten in de finale staan wordt dit idee van twee Mollen extra aangewakkerd. 

Geen interview met de Mol

Deze theorie voor twee Mollen wordt extra kracht bijgezet doordat het jaarlijkse interview met de Mol deze keer niet doorgaat. Normaal gesproken mogen dagbladen voorafgaande aan de finale onder strikte voorwaarden een interview afnemen met de Mol. Het Algemeen Dagblad meldt dat de AVROTROS dat dit jaar heeft afgezegd. Zou dat komen doordat er dit jaar twee Mollen in het spel zijn? Het zou in ieder geval een laatste klapper zijn die voor veel kijkers dit hele jubileumseizoen uit bleef.  

Twintig jaar

Dit jaar bestaat ‘Wie is de Mol?’ twintig jaar. Dat beloofde een jubileumseizoen te worden vol spektakel. De verwachting van de kijkers – en vooral bij fanatieke molloten – lag hoog. Strooien met jokers, bakken vol groene en zwarte vrijstellingen, extreme opdrachten en heel veel riskante sabotageacties door de Mol, daar hoopte we met z’n alle stiekem een beetje op.

Teleurstellend seizoen

Maar helaas stelde de makers van het programma veel fans een beetje teleur. Op social media werd geklaagd dat het 20-jarige seizoen te saai was en de opdrachten onhaalbaar. En ook dat er dit jaar vier kandidaten in de finale staan is voor veel molloten niet spannend genoeg. Zouden de makers van het programma ons dit jaar dan toch nog op het laatste moment weten te verrassen?

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | AD.nl
Beeld | AVROTROS

Ook interessant