Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Trouw jij op 29 juni? Dan krijg je misschien wel onverwacht bezoek van deze zangeres

trouw-jij-op-29-juni-dan-krijg-je-misschien-wel-onverwacht-bezoek-van-deze-zangeres.jpg

Het is deze week precies 45 jaar geleden dat Whitney Houston ‘I Will Always Love You’ uitbracht. Sindsdien is het lied één van de meest iconische liefdesliedjes ooit gemaakt. Ook veel bruidsparen weten het te waarderen, want het lied staat in het rijtje van meest gedraaide nummers op bruiloften.

Reden genoeg voor Glennis Grace om ‘I Will Always Love You’ niet alleen te zingen tijdens haar grootse concerten in Rotterdam Ahoy, maar ook tijdens de huwelijksceremonie van iedereen die vindt dat dit nummer niet op hun bruiloft mag ontbreken. Vandaag maakte de zangeres namelijk bekend dat zij op zaterdag 29 juni a.s. gaat weddingcrashen!

Opgeven

Bruidsparen die op deze dag elkaar het jawoord geven, maken kans op een uniek optreden van Glennis Grace tijdens hun huwelijksceremonie. Bruidsparen, ceremoniemeesters, vrienden en familie van het bruidspaar kunnen zich opgeven door hier te reageren.

Whitney Houston tribute

Heb je geen bruiloft in het verschiet? Niet getreurd. Op 6 en 8 september eert Glennis Grace haar grote voorbeeld Whitney Houston tijdens ‘WHITNEY – a tribute by Glennis Grace’ in Rotterdam Ahoy. Samen met vrienden en collega’s zal zij het beste uit het repertoire van deze muzieklegende ten gehore brengen.

Een ode aan één van ’s werelds grootste zangeressen aller tijden, een trip down memory lane, een onvergetelijke avond. Wil jij dit niet missen? Koop dan nu kaartjes voor zondag 8 september in de shop van Margriet.

Lees ook
Interview Glennis Grace: ‘Whitney zit in mijn lijf’

 

Ook interessant