Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dít was de reden achter Adele’s opvallende transformatie

dit-was-de-reden-achter-adeles-opvallende-transformatie.jpg

Het afgelopen jaar onderging Adele – zowel van binnen als van buiten – een indrukwekkende transformatie. Ze laat weten op Instagram dat ze haar leven rigoureus omgooide nadat ze een boek had gelezen.

En niet zomaar een boek: het betreft Untamed – Stop pleasing, start living (Ongetemd leven – Vind het lef om jezelf te zijn) van schrijfster Glennon Doyle.

Leven veranderd

Dit boek heeft gezorgd voor Adele’s transformatie en veranderde haar leven dan ook compleet. Ze leerde om beter naar zichzelf te luisteren, zichzelf te ontdekken en te stoppen met leven naar de verwachtingen van anderen. ”Dit boek laat je ziel schreeuwen”, schrijft Adele op Instagram. Door het lezen kreeg ze veel inzichten en ze geeft in haar onderschrift aan klaar te zijn voor zichzelf.

Adele vervolgt op Instagram: “Ik heb nooit geweten dat ik alleen verantwoordelijk ben voor mijn eigen vreugde, geluk en vrijheid. Ik dacht dat het de bedoeling was om gestrest, verward en zo onbaatzuchtig te zijn als een Disney-karakter.”

Afvallen

Begin mei plaatste Adele een foto van zichzelf op Instagram waarop te zien is dat de zangeres is afgevallen. Ze besloot meer aandacht te geven aan gezond eten en stapte over op een dieet waarmee ze ruim 20 kilo afviel. Ex-trainer Pete Geracimo geeft aan dat het niet Adele haar doel was om af te vallen. Ze wilde gewoon gezond worden omdat ze een rolmodel wil zijn voor haar zoon. Ze sport en eet gezonder voor zichzelf en voor haar zoon Angelo.

Zelf ervaren

Bij een foto van de book-cover van Untamed raadt ze haar volgers aan om dit boek ook te lezen. Iedereen heeft namelijk het vermogen om echt los te laten en je over te geven aan je verlangens naar een bewuster leven. Dit moet je dan ook doen, lezen, beleven en oefenen. Het is veel zegt Adele, maar dit is de bedoeling. Een goed leven is een zwaar leven.

View this post on Instagram

If you’re ready – this book will shake your brain and make your soul scream. I am so ready for myself after reading this book! It’s as if I just flew into my body for the very first time. Whew! Anyone who has any kind of capacity to truly let go and give into yourself with any kind of desire to hold on for dear life – Do it. Read it. Live it. Practice it. We are a lot! But we are meant to be a lot! .. “A good life is a hard life!” Read this book and have a highlighter on hand to make notes because you’ll want to refer back to it trust me! I never knew that I am solely responsible for my own joy, happiness and freedom!! Who knew our own liberation liberates those around us? Cause I didn’t!! I thought we were meant to be stressed and disheveled, confused and selfless like a Disney character! ProBloodyFound!! You’re an absolute don Glennon ♥️

A post shared by Adele (@adele) on

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.   

Bron | Panorama, Instagram
Beeld | Getty Images

Margriet Extra 6

Ga je binnenkort op vakantie en zoek je nog leesvoer voor op het strand? Of blijf je thuis, maar wil je wel lekker in de vakantiestemming komen? Ga dan snel naar de winkel, waar de nieuwste Margriet Extra op je ligt te wachten. En die staat volledig in het teken van: Zomer! Ook online te bestellen zonder verzendkosten via deze link.

Ook interessant