Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Tranen vloeien in de komende aflevering van Boer zoekt Vrouw

boer-zoekt-vrouw-marnix-margriet.jpg

Alhoewel Boer zoekt Vrouw volgens veel kijkers dit jaar nogal tam is, belooft de aflevering van komende zondag toch wat sensatie. Er wordt namelijk volop gehuild.

Door een deelneemster, maar ook door de boeren en zelfs door macho vlees- en paardenfokker Marnix. Wat is er toch aan de hand?

Twijfels

De boeren en boerinnen zijn nog met twee potentiële liefdespartners over, na de dates waarin ze aan hun familie werden voorgesteld. Ze zullen dus knopen moeten doorhakken deze week. Voor wie gaan ze? En wie moet er naar huis? Die keuze gaat ze niet in de koude kleren zitten. En och, er zijn zoveel twijfels. Zal boer Wim bijvoorbeeld überhaupt wel een match overhouden aan het programma, of zijn Marit en Paula er allebei wel klaar mee?

Snotterende Marnix en Michelle

Zeker boer Marnix en boerin Michelle krijgen het even te kwaad, is in een preview van de nieuwe Boer zoekt Vrouw-aflevering te zien. “Oh, het is echt verschrikkelijk,” hoor je Michelle snikkend zeggen, nadat ze Ruud in de keuken heeft gevraagd of hij het leuk vond met haar familie. “Dan komt al die ellende naar boven en vraag ik me af of hij het echt meent. Het is echt irritant.” En bij Marnix gaan de sluizen al helemaal open.

Boer zoekt Vrouw is zondagavond om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant