Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Domper: déze knappe Songfestival-kandidaat keert in 2021 niet terug

songfestival-tom-leeb-margriet.jpg

Vanaf het moment dat bekend werd gemaakt dat de Franse Tom Leeb aan het Songfestival zou meedoen, waren er heel wat vrouwen (en mannen) die als bosjes voor hem vielen. Helaas blijkt nu dat we hem volgend jaar niet kunnen bewonderen tijdens het liedjesspektakel.

De Fransoos heeft namelijk laten weten dat hij het Songfestival in 2021 overslaat. Dit vertelde hij vrijdag in Morning Wee-end op de Franse zender Non Stop People.

Te druk voor het Songfestival

De zanger en acteur zou eigenlijk dit jaar namens Frankrijk hebben meegedaan aan het Eurovisie Songfestival, maar zijn drukke agenda laat een deelname voor volgend jaar helaas niet toe. “Er komen andere dingen op mijn pad, maar de Franse omroep zal er specifieker op ingaan”, zo vertelde Tom op de radio.

Coronavirus

Leeb zou dit jaar in Rotterdam hebben meegedaan met het nummer The Best in Me. Helaas kon het Songfestival dit jaar niet doorgaan vanwege het coronavirus. De Fransman maakte echter alsnog deel uit van de alternatieve show waar hij weliswaar niet won, maar ook niet opgemerkt bleef onder het Twitterende publiek.

Officiële verklaring

Helaas zullen we hem volgend jaar dus moeten missen. De verwachting is dat de Franse publieke omroep binnenkort met de officiële bevestiging en een verklaring van Leeb komt.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | AD
Beeld | Getty Images

Ook interessant