Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Tijd voor een nieuwe baan? Koningin Máxima zoekt nog een secretaresse!

staatsiefoto_maxima_jan_taminiau_margriet.jpg

Ben jij stressbestendig, organisatorisch sterk en sta je bovendien bekend om je discretie? Dan is het Koninklijk Huis misschien wel op zoek naar jou. Er staat namelijk een vacature uit: Máxima is op zoek naar een secretaresse! 

Oké, in de functie werk je niet direct voor de koningin zelf, maar val je onder het Bureau Algemeen Secretariaat. Als secretaresse help je bij de VN-taken die de koningin heeft op het gebied van microleningen en financiële bewustwording. De rest van de functietaken is zeer divers: Je behandelt vertrouwelijke correspondentie en neemt de telefoon waar, maar werkt ook mee aan het beheren van de agenda van de koningin. Daarnaast bereid je evenementen voor.

Herken jij je zelf in de volgende omschrijving?

Een specifiek diploma is niet nodig. Wel staat er in de vacature dat er gezocht wordt naar iemand met een hbo-werk-en-denkniveau en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Spreek je daarnaast ook nog een woordje Duits en/of Spaans? Dan heb je een streepje voor. Het Koninklijk Huis zoekt iemand die gewend is om in een internationale omgeving te werken of ooit voor een internationale organisatie heeft gewerkt. Daarnaast zoeken ze iemand met werkervaring in ontwikkelingssamenwerking, internationale betrekkingen en ondernemerschap.

Prima voorwaarden

Wanneer je voldoet aan bovenstaande eisen en zorgt dat je eerste wordt in het sollicitatieproces, kun je rekenen op een salaris van maximaal 3.130 euro bruto voor een 36-urige werkweek. Kanttekening is wel dat er voor dat bedrag wel van je verwacht wordt om ook buiten werktijd beschikbaar te zijn, indien nodig.

Geïnteresseerd? Reageren kan nog tot maandag.

Bron| AD, LinkedIn
Beeld| iStock

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant