Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Tiener neemt doodzieke moeder mee naar schoolbal

moederenzoon1.jpg

Kerry Huffaker kreeg eerder dit jaar te horen dat ze nog maar kort te leven heeft. Haar 17-jarige zoon Dylan besloot haar daarom mee te vragen als date voor het eindfeest van zijn school.

In februari dit jaar werd bij Kerry hersenkanker in een vergevorderd stadium ontdekt. Volgens de artsen heeft ze nog maar negen tot twintig maanden te leven. Hierdoor zal ze waarschijnlijk nooit het huwelijk van haar zoon meemaken, iets wat ze heel graag zou willen.

Verrast tijdens bestraling

Dylan besloot haar daarom mee te vragen als zijn date voor het eindfeest van de Canyon Ridge High School, zodat zijn moeder hem toch strak in pak kon zien stralen. Hij ging naar het centrum waar zijn moeder op dat moment bestraald werd en verraste haar daar met zijn verzoek, geschreven op een paar donuts. In Amerika is het gebruikelijk om je date mee te vragen op een originele manier.

uitnodiging op donutsna uitnodiging

 

 

 

 

 

 

‘Ik heb haar nog nooit zo mooi gezien’

Het gala vond op een zaterdagavond plaats. Aan ABC News vertelt de tiener: “Ik heb haar denk ik nog nooit zo mooi gezien.”

tiener

Het mooiste moment van de avond was toen ze de dansvloer voor zichzelf alleen hadden, aldus Dylan. De DJ had deze speciaal voor moeder en zoon vrij gemaakt, zodat ze de eerste helft van het nummer ‘The Dance’ van Garth Brooks de show konden stelen.

‘Ik was met een vrouw van wie ik hield’

“Als ik hier jaren later op terugkijk, dan kan ik zeggen dat ik met iemand naar het gala ben gegaan van wie ik hield,” vervolgt Dylan. Om eraan toe te voegen: “Ik ben haar zeventien jaar tot last geweest, dus het was het waard haar mee te nemen naar het gala.”

‘Als ik later op mijn eindgala terugkijk, weet ik dat ik met een vrouw was waar ik van hield’

moederenzoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron | Metro

Ook interessant