Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Nostalgie: tickets Spice Girls-reünie dit weekend in de verkoop

spice-girls.jpg

Goed nieuws voor Spice Girls-fans! De Britse popgroep gaat weer touren. Wel moet je ervoor naar Groot-Brittannië, want daar geven ze in juni 2019 zes concerten. Tripje naar Londen anyone?

De meidengroep moet het tijdens deze reünie wel met één girl minder doen, Victoria Beckham (alias Posh Spice) tourt niet mee.

Voorverkoop Spice Girls

Mel B, Melanie Chisholm, Emma Bunton en Geri Horner (voorheen Halliwell) doen onder meer Londen en Edinburgh aan. De tickets gaan zaterdag om 10.30 uur (Britse tijd) in de voorverkoop. De tour wordt op 15 juni afgesloten in het Londense Wembley Stadion.

Fashion Girl

Victoria Beckham richt zich volgens het dagblad The Sun op haar modebedrijf. Ondanks haar afwezigheid zou ze als voormalig Spice Girl, die getrouwd is met oud-voetballer David Beckham, toch miljoenen verdienen aan de tournee.

Op Instagram laat ze weten ‘haar girls’ niet te zullen vergezellen. “Maar onderdeel zijn van de Spice Girls was een heel belangrijk deel uit mijn leven en ik wens ze veel liefde en lol tijdens hun tour,” aldus Posh Spice. Ze is ervan overtuigd dat de ‘oude’ en nieuwe fans een fantastische tijd zullen hebben.

Nineties

De Spice Girls was in de jaren negentig een van de meest succesvolle groepen. In 2007 was er al eens een reünie en tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen in 2012 trad de meidengroep nog een keertje op.

7 enorme Spice Girls hits

Ken je ze nog, hun grootste hits? Bekijk onderstaande video’s en kijk of jij de teksten van Ginger Spice, Sporty Spice, Baby Spice, Scary Spice en Posh Spice nog mee kan zingen.

 

 

 

 

 

 

 

Spice up your life!

Bronnen | Twitter, The Sun, AD.nl, Youtube.com, Instagram, muzieklijstjes.com
Foto | AFP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant