Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Internationale bestseller: déze thee smaakt naar je favoriete rode wijn

thee-rode-wijn.jpg

Een glaasje wijn op z’n tijd is hartstikke lekker. Maar je kunt (en wilt) het natuurlijk niet de hele dag door drinken. Of toch wel? Er bestaat sinds kort een thee met de smaak van rode wijn. Zo kun je dus al overdag van die bijzondere wijnsmaak genieten.

De Britse website Firebox verkoopt Red Wine Tea: een gezonde en vooral honderd procent alcoholvrije thee die naar rode wijn smaakt.

Geen kater

Je kunt er zo veel van drinken als je wilt zonder dronken te worden of de volgende dag op te staan met een flinke kater. De thee wordt met de hand gemaakt in Canada en bestaat uit vlierbessen, hibiscusbloemblaadjes en aalbessen. Klinkt niet verkeerd, toch?

Flink aan de prijs

In Nederland is de thee met rode wijn-smaak misschien nog een nieuw fenomeen. Maar internationaal is het al een groot succes. Zelfs zo’n groot succes dat de thee met een twist op dit moment compleet is uitverkocht op de website van Firebox. Maar geen zorgen: vanaf 26 maart is-ie gegarandeerd weer verkrijgbaar in de webshop, zeggen ze. Een doosje van 80 gram kost je trouwens wel €12. Dus net als echte rode wijn blijft het misschien iets om met mate van te genieten…

 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | flair.be
Foto | iStock

Ook interessant