Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

The Passion vindt volgend jaar plaats in déze stad

the-passion-vindt-volgend-jaar-plaats-in-deze-stad.jpg

Volgend jaar met Pasen is het alweer tijd voor de tiende editie van The Passion. Vandaag is bekendgemaakt in welke stad het evenement dan plaats zal vinden.

En dat is… Roermond.

The Passion

In The Passion wordt aan de hand van verschillende liedjes het overlijden en opstaan van Jezus Christus verteld. Deze jubileumeditie van het evenement, die op Witte Donderdag (9 april) uitgezonden zal worden, wordt in het centrum van Roermond opgenomen. Vanaf het Munsterplein kunnen fans het spektakel live bewonderen. Het thema van The Passion in 2020 is ‘vrijheid’, omdat het dat jaar 75 jaar geleden is dat ons land werd bevrijd.

Roermond

De wethouder van Roermond, Angely Waajen, vindt het “een bijzondere eer” om het evenement als eerste zuidelijke stad te organiseren. “Het Munsterplein en de vele karakteristieke plekken van Roermond zullen deze tiende editie van het muzikale paasevenement bijzonder sfeervol maken. Samen met de makers van het programma streven we naar deelname uit alle hoeken van de samenleving”, aldus Waajen. Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen zullen spelen.

Lees ook
Déze zangers zijn volgens het publiek de beste Jezus en Judas ooit

Bron | NU.nl
Beeld | iStock

Ook interessant